Csillagok

Ez vár ránk a hétvégén a csillagok szerint – 2017. november 11–12.

A Bikák némi feszültségre, a Rákok nyugodt, pihenéssel teli hétvégére számíthatnak. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a hétvégére a többi jegy szülötteinek.

Kos

A hétvége pénzköltésre csábíthatja a Kos jegy szülötteit, meg kell próbálniuk nemet mondani ennek a vágynak. Vigyázzanak, hogy milyen döntéseket hoznak a hétvégén, akár rosszul is elsülhetnek a dolgok, ha nem elég körültekintőek.

Bika

Elég feszült hétvégére számíthatnak a Bika jegyűek, amin nem sokat javít saját konokságuk. Próbálják meg elkerülni a konfliktusokat.

Ikrek

Az Ikreknek a hétvégén nem ártana egy kis időt szakítaniuk némi önvizsgálatra, talán túlságosan önzően viselkednek a környezetükkel. Nem kell ész nélkül ragaszkodni a saját elképzeléseinkhez, a kompromisszum nem gyengeség.

Rák

Végre egy nyugodt hétvége áll a Rákok előtt, amikor lesz idejük azzal foglalkozni, ami igazán érdekli őket. Olvassanak, pihenjenek, menjenek moziba. Ne szégyelljék magukat egy kis semmittevésért, mindenkinek szüksége van rá.

Fotó:Freepik/freepik

Fotó:Freepik/freepik

Oroszlán

Jó hangulatban és sok energiával várják a hétvégét az Oroszlánok, ez azonban ahhoz is vezethet, hogy valamiben nagyobb kockázatot vállalnak a szükségesnél. Legyenek óvatosak, és hallgassanak arra, aki megfontoltságra inti őket.

Szűz

Új lehetőségek kapujában állnak a Szűz jegy szülöttei, ez az izgatottság pedig egész hétvégéjükre rányomja a bélyegét. Ne aggódjanak, csak hozzák ki magukból a legtöbbet, a hétvégén pedig koncentráljanak a feltöltődésre.

Mérleg

A hétvégén könnyen hozhatnak meggondolatlan döntést a Mérleg jegyűek, pedig érdemes lenne egy kicsit józanabbul gondolkodniuk. Lehet, hogy rosszul ítélnek meg egy helyzetet elsőre.

Skorpió

Jobb lenne, ha a Skorpiók egy kicsit visszavennének az irányításmániájukból, hiszen ez nem biztos, hogy előnyös színben tünteti fel őket. Lehet, hogy csak segíteni akarnak, de könnyen mások lelkébe taposhatnak.

Nyilas

Intézkedéssel, szervezéssel telik a hétvége a Nyilas jegy szülötteinek, de talpraesettségben most nem lesz hiány, így minden flottul sikerül majd. Utána pedig jöhet a pihenés és a feltöltődés.

Bak

Nyugodt hétvégére számíthatnak a Bakok, akár egy hosszú ideje dédelgetett tervükben is megtehetik az első lépéseket. Szakítsanak időt a pihenésre is, töltsenek egy kis időt a családjukkal.

Vízöntő

Igazi békés, meghitt hétvégére vágynak a Vízöntő jegyűek. Ahelyett, hogy nagyobb társaságba mennének, kuckózzanak be otthon, szervezzenek romantikus programot a párjukkal.

Halak

Fontos információhoz juthatnak a hétvégén a Halak jegy szülöttei, amely elgondolkodtatja őket a jövőjüket illetően. Talán itt az ideje megfontolni egy nagyobb lépést a karrierjükben.