Csillagok

Összeillő csillagjegyek, akik egymás lelki társai lehetnek

Sokan kíváncsiak vagyunk a horoszkópunkra: van, aki naponta olvassa, mások a havi vagy éves előrejelzésekre kíváncsiak. És ott vannak azok, akik a különböző csillagjegyek jellemzőit bújják remélve, hogy jobban megismerik önmagukat és a körülöttük lévő embereket. És hogy megtudják, mely jegyek illenek össze. Íme a párosok, akik igazi lelki társakká válhatnak – legalábbis a horoszkópjukon ez nem múlik.

Kos és Mérleg

Párként a Kos és a Mérleg tökéletes egyensúlyt teremt a függetlenség és az együttlét között. Kiválóan képesek kommunikálni egymással, és szükség esetén kompromisszumokra is hajlandók.

Bika és Skorpió

A Bika és a Skorpió között szuper összahang alakulhat ki érzelmi téren. Ez pedig azért is nagyszerű, mert hajlandóak megnyílni egymás előtt és megosztani az életüket egymással.

Fotó: StockSnap.io/Freeimagas.org

Fotó: StockSnap.io/Freeimagas.org

Ikrek és Nyilas

Amikor együtt vannak, az Ikrek és a Nyilas soha nem unatkozik. Intellektuálisan rajonganak egymásért, és a tanulás iránti szeretetük az, ami szuper kapcsolatot alakít ki közöttük.

Rák és Bak

Egy meglehetősen erős, energiával teli páros a Rák és a Bak. Erősek, és együtt csodálatos dolgokra képesek, főleg, ha a közös életükön dolgoznak együtt.

Oroszlán és Vízöntő

Az Oroszlán és a Vízöntő tökéletes csapatot alkotnak: képesek egymással tökéletesen együttműködni – még ha ellenkező is az irányítási stílusuk. Persze az Oroszlán a vezető, ez nem kérdés…

Szűz és Halak

Nem találni tisztább és gyönyörűbb kapcsolatot, mint ami a Szűz és a Halak között jöhet létre: két olyan jegy, akik mindig másokra gondolnak, emellett csodálatos, szerető partnerekké teszik egymást.