Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2017. október 19.

A Bakok pozitív hangulatban ébrednek, a Mérlegek előtt pedig új lehetőségek nyílhatnak ma. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek!

Kos

Pozitív változásra számíthatnak a Kosok a szerelmi életükben, viszont nagyon jól tennék, ha máséba nem kotyognának bele. Egyáltalán nem biztos, hogy ők azok, akik helyesen látják a dolgokat.

Bika

Komoly döntés előtt állnak a Bikák, amely alapjaiban rengetheti meg jelenlegi életüket. Mielőtt bármiről is döntenek, hagyjanak maguknak időt, hogy átgondolják a dolgokat, és kérjenek tanácsot attól, akiben a legjobban bíznak.

Ikrek

Ha rendet akarnak tenni a fejükben, a legjobb, ha valódi rendrakással kezdik, az ilyen tevékenység mindig segít, hogy tisztázzunk magunkban bizonyos dolgokat.

Rák

A Rákok ma végre találkozhatnak valakivel, aki felkelti az érdeklődésüket, de ismét az ő kezükben van a lehetőség, hogy mi lesz a dologból. Ne akarjanak megfelelni senkinek, csak adják önmagukat.

Fotó: kaboompics.com

Fotó: kaboompics.com

Oroszlán

Szerencsés napjuk lesz az Oroszlánoknak, de a szerencséhez az is kell, hogy ki tudják használni a véletlenül ölükbe hulló lehetőségeket. Ne ijedjenek meg attól, ha egyszer csak minden sikerül, nem kell a magyarázatot keresni, néha egyszerűen csak jól alakulnak a dolgok.

Szűz

Ma munkahelyi sikerekre számíthatnak a Szűz jegy szülöttei, ami jót tesz majd az önbizalmuknak. Szerencsére nyugodtan tudnak kezelni egy kényes szituációt, amiből később nagy hasznuk lehet.

Mérleg

Megnyílik pár ajtó a Mérlegek előtt a mai nap során, merjenek bátran besétálni rajta. Ne feledjék azonban, hogy az egyensúly megtartása milyen fontos lehet munka és magánélet között.

Skorpió

A Skorpiók ma különösen ráérezhetnek a többi ember gondolataira, ami épp a legjobbkor jön. Nemcsak azért, mert így jó benyomást kelthetnek, hanem azért is, mert valakinek szüksége lehet a megértésükre.

Nyilas

Kicsit lemerültek a Nyilas jegyűek elemei, ami visszavetheti őket terveik megvalósításában. Figyeljenek oda az egészségükre, mert még idejében elcsíphetnek valamit, ami később sok kellemetlenséget okozna.

Bak

A Bakok ma igazán pozitív hangulatban ébrednek, ez pedig környezetükre is jó hatással lesz. A napot egy nem várt találkozás zárhatja, amelynek hatására új célok jelennek meg a szemük előtt.

Vízöntő

Sikeres munkanapot zárhatnak ma a Vízöntők, ami önbizalmat ad egy út ötlet megvalósításához. Osszák meg terveiket kollégáikkal, ma értő fülekre találhatnak.

Halak

Ma a Halak kerülhetnek a megmentő szerepébe, ami egyszerre lehet jó érzés és teher is. Nem kell minden alkalommal lemondaniuk a saját igényeikről mások miatt, akkor sem, ha az egyik családtagjukról vagy párjukról van szó. Álljanak ki bátran az érdekeik mellett.