Stílus

Befőttesüvegbe zárt csodás őszi fények

Az ősz legcsodásabb fényeit kaphatjuk, ha összegyűjtjük és becsempésszük otthonunkba a természet aranyló színeit. Gyors és egyszerű őszi lámpások, melyek otthonunk legszebb díszei lehetnek. Inspirálódjunk!

Öntapadós fóliából levél vagy ábra ragasztásával

Öntapadós fóliából kivághatunk falevélformákat vagy egyéb őszi mintákat, és üvegekre ragaszthatjuk őket. Versenyeztessük az őszi színárnyalatokat, próbáljuk ki kedvenc tónusainkat a barnától a narancs különböző árnyalataiig.

 

 

Burgundi vörös lámpások őszi falevelekkel

Használjuk újra a családban felhalmozódott bébiételes üvegeket vagy pohárkészletünk utolsó magányos darabjait! Dekupázsragasztóval könnyedén felragaszthatjuk rájuk az őszi természet tarkabarka leveleit. Hihetetlenül elbűvölőek ezek a lámpások, akár Márton-napon is dekorálhatunk velük!

 

 

Színpompás lámpás festéssel

Varázslatos őszi színek és minták kavalkádja világítja meg otthonunkat, ha akrilfestékkel őszi gyümölcsöket, terméseket vagy leveleket festünk üvegpalackunkra. Kellemes időtöltés az ilyen festegetés gyerekekkel is!

 

Smaragdzöld és bíborvörös üveg

Szép meleg hangulatú megvilágítást kapunk, ha anyagukban színezett üvegeket világítunk meg gyertyákkal vagy égősorokkal.

 

 

Natúr, aranyló csillogás

Kisebb-nagyobb dzsemesüvegekből is készíthetünk ablakunkba vagy teraszunkra sejtelmesen fénylő dekorációt.

 

 

Narancsos fényben úszó üvegpalackok

Csomózzuk üvegünkre a kenderzsineget hálószerűen, vagy tekerjük szorosan egymás mellé a szálakat! Lenyűgöző fényeket kapunk, ha a palackba apró LED-es égősort helyezünk.