Konyha

A Ridikül mai adásában: A gasztronómia csillagai

Mindannyian ismerjük és rajongunk a magyar gasztronómiáért.

Világszerte híresek vagyunk az ízekről, a fűszerezési technikánkról, a gulyásról, a marhapörköltről, a somlói galuskáról, és még sorolhatnánk. Na de kiérdemeltünk egypár Michelin-csillagot, a legnagyobb elismerést. Miként lehet a gasztronómiát és a vendéglátást mesteri szinten művelni? Arra vagyunk kíváncsiak, hogy mi rejlik a csillag mögött. Arról is kifaggatjuk a vendégeinket, hogy milyen szakmai utat jártak be. Itt lesz velünk Kalocsai Zoltán étteremtulajdonos, Gervai János head sommelier, Lexa András éttermi igazgató, és meglepetés-hölgyvendégünk, aki mint konyhafőnök alkot különlegesebbnél különlegesebb ételeket. A mai adás címe: A gasztronómia csillagai.

Fotó: Ridikül.hu

Fotó: Ridikül.hu

A tegnapi adást ezen a linken nézhetjük meg.