Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2017. október 12.

A mai nap a nyugalom, a higgadtság, az okos pénzügyi döntések és az egészség jegyében telik. Persze mindegyik jegy szülöttének másra kell odafigyelni. Mutatjuk, kinek mire!

Kos

A mai napon enyhülhetnek a konfliktusok a Kosok számára. Az ellentétek és az ellenségeskedések is csökkennek, illetve közelebb kerülhetnek az ellentétes vélemények egymáshoz.

Bika

Itt az ideje, hogy a Bikák megtanuljanak számolni, vagyis hogy egy kicsit jobban beleássák magukat a pénzügyeikbe. A költekezés és a spórolás varázslatosan ellentmondó világába.

Ikrek

Az otthoni problémák, feszültségek játsszák a főszerepet az Ikrek mai napjában. Érdemes erre odafigyelni, és inkább higgadtnak, türelmesebbnek maradni.

Fotó: Unsplash/ Julia Caesar

Fotó: Unsplash/ Julia Caesar

Rák

Az önuralmukra lesz szükségük a Rák jegy szülötteinek is. Akár a munkahelyükön, akár a magánéletükben felmerülhet egy olyan probléma, hogy inkább nyugodtabbnak kellene maradniuk.

Oroszlán

A jegy szülöttei figyeljenek oda, hogy mit és miként mondanak ma bárkinek is, nehogy megsértsenek, megbántsanak valakit, akit nem is szeretnének.

Szűz

A vita vagy veszekedés sosem kellemes: a Szűz jegyűek ezt most leginkább jobb, ha kerülik, különösen az idősekkel való szópárbajt. Jobb a békesség!

Mérleg

A Mérlegek ma jól fontolják meg, hogy mire költik a pénzüket, és legyenek óvatosak, hogy ne fektessenek be valami olyasmibe, ami nem hoz megfelelő megtérülést a számukra.

Skorpió

Bár nem erőssége a lelkizés a Skorpióknak, ma azonban érdemes lehet leülni, és megbeszélni a különféle problémáikat azokkal, akikkel van.

Fotó: Unsplash/ Eli DeFaria

Fotó: Unsplash/ Eli DeFaria

Nyilas

Ahogyan a Mérlegek, a Nyilasok esetében is érdemes óvatosabban bánni ma a pénzzel, és kétszer is meggondolni, hogy mit vesznek, mibe fektetnek be a jegy szülöttei.

Bak

Akármilyen kisebb-nagyobb feladatok is várnak a Bakokra, a jegy szülöttei jobban teszik, ha minden apró részletre nagyon odafigyelnek, bármibe is fognak bele.

Vízöntő

Akármilyen lázadó lelkületű is a Vízöntő, ma érdemesebb, vagy mondjuk úgy, veszélytelenebb a számukra, ha úgy viselkednek, ahogyan azt elvárják tőlük, vagy ahogy a szakemberek szerint a legoptimálisabb.

Halak

A Halak jegyűek ma különösen figyeljenek oda az egészségükre, nehogy megbetegedjenek! Esetleg érdemes lehet időpontot kérni arra a vizsgálatra, amit már régóta halogatunk.