Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint szerdán – 2017. október 11.

A Rákokban csak úgy buzog az energia, a Skorpiók önbizalma pedig végre kaphat egy kis pozitív löketet. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.

Kos

Veszélyes helyzetbe kerülhetnek ma a Kosok, így jobb lesz, ha fokozottan odafigyelnek arra, hogy hova lépnek és mit csinálnak, így elkerülhetnek egy esetleges balesetet. Magánéletükben pozitív fordulat várható.

Bika

Sikeres napra számíthatnak a Bikák, remek ötleteik végre meghallgatásra találnak. Bár húzósabb napok jönnek a munkában, az elismerésért és a közelgő pihenésért megéri a küzdelem.

Ikrek

Ha új álláson törik a fejüket az Ikrek, könnyen lehet, hogy most végre megtalálhatják számításaikat. Ne aggódjanak túl sokat az egészségük miatt, a lényeg, hogy mindenben törekedjenek az egyensúlyra.

Rák

Aktív napjaik vannak mostanában a Rákoknak, érdemes ma is kihasználni a bennük buzgó energiát. Fordítsák valami olyasmire, amivel nemcsak maguknak, hanem másoknak is örömet szerezhetnek.

Fotó: iStock.com/Andry5

Fotó: iStock.com/Andry5

Oroszlán

Az Oroszlánoknak érdemes odafigyelniük pénzügyeikre, mert egy váratlan kiadás meghiúsíthatja régóta dédelgetett terveiket. Az estét egy rég nem látott, kedves ismerőssel tölthetik.

Szűz

Hideg fejjel kell gondolkodniuk most a Szűz jegy szülötteinek, mert komoly döntések előtt állnak. Próbáljanak egy kicsit a jelenre is gondolni, ne csak a jövő miatt aggódjanak.

Mérleg

Elbizonytalanodhatnak a Mérlegek ma egy fontos dologgal kapcsolatban, így megerősítésre lenne szükségük, hogy jól látják-e a dolgokat. Hívják egy családtagjukat, akire eddig is mindig számíthattak, most is a megfelelő tanácsot fogja adni.

Skorpió

Jó napjuk lesz a Skorpióknak, önbizalmukra nézve pozitív hatás éri majd őket. Ne hárítsák a dicséreteket, nyugodtan fogadják el a kedves szavakat, megérdemlik.

Nyilas

Egy új ismerős személyében cinkostársat kaphatnak a Nyilasok, olyat, akire számíthatnak majd a munkában, és akivel együtt agyalhatnak a projektjeiken. Ne legyenek bizalmatlanok!

Bak

Pozitív fejleményre számíthatnak a Bakok egy régi tervüket illetően, ebben pedig egy barát is segítségükre lehet. Nyugodtan örülhetnek felszabadultan, ha jó hírt kapnak.

Vízöntő

Sok idegeskedés jellemzi a Vízöntők napjait, de nem kell minden bolhából elefántot csinálni. Csak lazítsanak egy kicsit, és keressenek mára olyan elfoglaltságot, ami kizárólag róluk szól.

Halak

Nyugtalanok lehetnek a Halak párkapcsolatuk alakulása miatt, pedig nincs okuk az aggodalomra. Ne legyenek túl nagy elvárásaik, mert elijeszthetik a partnerüket, akinek kicsit lassabban ketyeg az órája. Megéri a várakozás.