Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2017. október 10.

A Bikák pénzügyei ma jól alakulnak, míg a Halaknak itt az ideje a sarkukra állni. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Ma nem érdemes túl sok időt fecsérelnünk egy olyan dologra, amivel nem jutunk egyről a kettőre. Inkább tegyük félre, és térjünk vissza hozzá a hét második felében.

Bika

Pénzügyeink tekintetében ma pozitív változást tartogatnak a csillagok, csak nehogy lustaságunk miatt elszalasszuk a lehetőséget. Legyünk kezdeményezőek, meglesz a gyümölcse.

Ikrek

Fontos, hogy ne veszítsük szem elől céljainkat, még akkor sem, ha valami nagyon kecsegtető ajánlatot villant meg előttünk valaki. Hosszú távon mindenképpen a saját tervünkkel járunk jól.

Rák

Aggasztó híreket kaphatunk ma, de fontos, hogy megőrizzük a hidegvérünket. Csak mi hozhatjuk rendbe a dolgot.

Oroszlán

Ma kicsit érzékenyebbek a körülöttünk lévő emberek, ezért óvatosan bánjunk szavainkkal. Ez különösen igaz azokra, akikkel egy háztartásban élünk.

Forrás: Pixabay/ CCO Public Domain

Forrás: Pixabay/ CCO Public Domain

Szűz

Ma nehezen érjük utol magunkat, egyik feladat éri a másikat. Ne essünk kétségbe, sok mindent megoldottunk már, ezt a napot is át fogjuk vészelni.

Mérleg

Ma végre lezárhatunk egy régóta húzódó ügyet, ami nagy terhet vesz le a vállunkról. Ezután újult erővel fordulhatunk az újabb kihívások felé.

Skorpió

Még mindig nagyon ragaszkodunk valamihez, ami csak hátráltat minket. Ha továbbra is így teszünk, sok bosszúságra számíthatunk.

Nyilas

Ha nem takarékoskodunk energiáinkkal, könnyen kimerülhetünk, az pedig egyenes út a legyengült szervezethez és a betegségekkel szembeni védtelenséghez. Megéri feláldozni egészségünket a munka oltárán?

Bak

Párkapcsolatunkban ma feszültséget tapasztalhatunk, és érdemes elgondolkodnunk, vajon mi vezetett idáig. Ha igazán szeretjük egymást, bármit meg tudunk beszélni.

Vízöntő

Ne akarjunk egyszerre két lépcsőfokot lépni, mert lehet, hogy akkor megfeledkezünk egy fontos részletről. Inkább kicsi, de biztos léptekkel haladjunk előre.

Halak

Valaki megpróbál felülkerekedni rajtunk, és ha nem vigyázunk, sikerülni is fog neki. Álljunk a sarkunkra, és ne hagyjuk, hogy kénye-kedve szerint irányítson minket.