Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2017. október 9.

A Bikák nézeteltérésbe kerülhetnek egy kollégájukkal, a Rákokra azonban siker vár a mai napon. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Nem érdemes mindig úgy ragaszkodni a megszokott dolgokhoz, hiszen lehet, hogy ha nyitottak lennénk, sokkal hatékonyabb módszereket is megismerhetnénk. Ma érdemes a csapatmunkára helyeznünk a hangsúlyt.

Bika

Valakivel nézeteltérésbe kerülhetünk a munkahelyünkön, de könnyen túllendülhetünk rajta, hiszen csak apróságról van szó. Nap végén inkább csak otthon pihenjünk és töltődjünk.

Ikrek

Túl sokat várnak el tőlünk a munkban, és ha mindenre igent mondunk, a kudarcok lehetőségét is számításba kell vennünk. Ne hagyjuk, hogy a minőség a mennyiség rovására menjen.

Rák

Ma apró sikerek érhetnek bennünket, amikért meg is dolgoztunk. A magánéletünkben egy szerettünknek ma szüksége lehet a segítségünkre.

Oroszlán

Csak hátráltatjuk magunkat azzal, ha mindent azonnal akarunk. Kapacitásunk véges, ezt mások is tudják, így ne adjunk teret megfelelési kényszerünknek.

Fotó: Unsplash/Allef Vinicius

Fotó: Unsplash/Allef Vinicius

Szűz

Túl szigorúak vagyunk magunkkal, pedig minden képességünk megvan ahhoz, hogy terveinket sikerre vigyük. Csak ne egyedül akarjunk csinálni mindent.

Mérleg

Ma a figyelem középpontjába kerülhetünk, de fontos, hogy megőrizzük higgadtságunkat. Ne térjünk ki a dolog elől, adjunk hangot véleményünknek.

Skorpió

Hívjuk fel ma azt az ismerősünket, aki régóta a gondolatainkban motoszkál. Kellemes beszélgetésre számíthatunk.

Nyilas

Valakinek a közeledése túl intenzív lehet, amit most nehezen kezelünk. Arra azonban figyeljünk, hogy szavainkkal ne bántsuk meg.

Bak

Járjunk ma nyitott szemmel, mert ígéretes lehetőség jöhet szembe. Valaki megpróbálja elterelni a figyelmünket, legyünk óvatosak.

Vízöntő

Nem tudjuk mások helyett megoldani a problémáikat, de segíthetünk nekik rávilágítani a helyes döntésre. Arra azonban figyeljünk, hogy ne fordítsuk minden energiánkat erre.

Halak

Nem érdemes szőnyeg alá söpörni a problémákat, mert attól még nem szűnnek meg. A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy egy régóta halogatott dolgot végre lezárjunk.