Csillagok

Mi a legnagyobb félelme az állatövi jegyeknek?

Minden csillagjegynek megvan a legnagyobb félelme, ami kifejezetten rá jellemző. Nézzük meg, kik mitől félnek a legjobban!

Kos

A Kosok legnagyobb félelme, ha egyedül maradnak. Nem tudnak meglenni társ és barátok nélkül. Nagy szükségük van az általuk kapott szeretetre.

Bika

A Bika legnagyobb félelme, ha elveszítik az anyagi biztonságukat, stabilitásukat és az otthon melegét.

Ikrek

Az Ikrek mindig a tökéletességre törekszik, ezért attól tart a legjobban, ha nem tud megfelelni a saját maga által felállított elvárásoknak.

Rák

A Rák legnagyobb félelme, ha látszik rajta, hogy fél. Bármilyen nehézségen is megy keresztül, nem szeretné kimutatni az érzéseit a külvilág felé. Nagy fájdalmak közepette is képes mosolyogni.

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Oroszlán

Attól félnek, hogy észrevétlenek maradnak. Imádják a figyelmet és ezért mindent meg is tesznek.

Szűz

Egyértelmű, hogy a Szűz a káosztól fél a legjobban. Számára nagyon fontos a szervezettség és a rendszer, ha ez megszűnik, akkor kicsúszik a lába alól a talaj.

Mérleg

A Mérleg az egyik legszerencsésebb csillagjegy ilyen szempontból, mert nincs olyan dolog, amitől kifejezetten félne.

Skorpió

A Skorpió mindig azt mutatja, hogy keményen helytáll az élet minden területén, ezért a sebezhetőség a legnagyobb félelme.

Nyilas

A Nyilas a Mérleghez hasonlóan nem fél. Érhetik fizikai, érzelmi, pénzügyi csapások, de könnyen és gyorsan talpra áll. Egyes-egyedül a szabadságát félti.

Bak

A Bak legnagyobb félelme az elutasítás. A Cambridge-i Egyetem kutatói azt állítják, hogy az elutasítás komoly szorongásokat okozhat nekünk, ezért joggal félnek a visszautasítástól.

Vízöntő

A Vízöntő az öregedéstől fél a legjobban, mivel nehezen tudja elviselni, ha másokra kell támaszkodnia.

Halak

A Halak nagyon ragaszkodik a szerelméhez, ezért attól fél, hogy nehogy elveszítse a partnerét. Emellett a az érzelmi veszteségek mindig nagyon megviselik.