Csillagok

Tudjuk, ki a tökéletes partnerünk a csillagjegye alapján?

Nem könnyű megtalálni számunkra az ideális társat, de most arra vállalkoztunk, hogy a különböző csillagjegyek jellemzői alapján megnézzük, kik azok, akik a leginkább passzolnának hozzánk.

Kos

Elgondolkodtunk már azon, hogy miért velünk kezdődik mindig az összes horoszkóp? Talán mert rettentő türelmetlenek vagyunk, és lehet, hogy a cikk aljára már nem lenne kedvünk legörgetni…? Viccet félretéve, mi, Kos nők rendkívül szenvedélyesek és energikusak vagyunk, ezért csakis egy olyan férfi mellett lehetünk igazán boldogok, aki tud minket követni. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő.

Bika

Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. Mi stabilitásra, és nem holmi „fecsegésre” vágyunk.

Ikrek

Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy, ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán. Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet. Pont annyira komoly, mint amennyire szükségünk van, és tüzes jegy lévén mindig megadja nekünk a lehetőséget, hogy szeszélyes hóbortjainkkal tápláljuk eme kapcsolatot. Megfelelő lehet még a Mérleg, az Oroszlán, a Kos és a Vízöntő.

Fotó:Pexels/CC0 License

Fotó:Pexels/CC0 License

Rák

Érzelmekre, szerelemre, szeretetre, gondoskodásra és családra vágyunk. Ezt leginkább egy Bak férfi mellett találhatjuk meg. Boldogságunk szintén garantált a Bika, az Oroszlán és a Halak mellett. A Mérleg férfiakhoz pedig ösztönösen vonzódunk, de nem tudunk vele igazán jó kapcsolatot kialakítani, ezért ha hosszú távra tervezünk, akkor ők kiesnek a számításunkból.

Oroszlán

Királynők! És ezzel mindent el is mondtunk. Szenvedély, szerelem, hatalmas karizma… domináns személyiségünknek köszönhetően a Vízöntő lehet a tökéletes partnerünk. Emellett a Skorpiókkal, Mérlegekkel, Kosokkal is megtalálhatjuk a közös hangot. Egy biztos: ha Kos párt választunk magunknak, szinte sosem lesz csend a lakásban.

Szűz

Bármennyire is szeretnének minket jégkirálynőknek beállítani, nagyon is el lehet csavarni a fejünket. Fontos számunkra a szerelem, a szeretet, a beszélgetések, ezért a legideálisabb párunk egy Halak jegyű úriember lehet. Továbbá szóba jöhet még a Bika, a Mérleg, a Rák és a Bak is.

Mérleg

Mi, örök álmodozók, mi, örök angyalok, mi, örök kis hercegnők akkor vagyunk a legboldogabbak, ha hagynak minket játszani, de mellette a tenyerükön is hordoznak. A tökéletes partnerünk egy Kos férfi lehet, emellett még az Ikrekkel, Oroszlánnal, Vízöntővel találhatjuk meg a harmonikus szerelmet.

Skorpió

Rendkívül érzékenyek vagyunk, ez lehet az oka a titokzatosságunknak, amiért persze a férfiak megbolondulnak. Vagy benne vagyunk egy kapcsolatban, vagy nem, a közepes láng nem a mi játékunk. Tele vagyunk mély érzésekkel és szenvedéllyel, amit a leginkább egy Bika férfi tud viszonozni. Mellette még „vadászhatunk” egy olyan nagyvadra, mint az Oroszlán, egy belülről szintén szenvedélyes férfira, mint a Szűz, és egy érzékeny Rákra is.

Fotó: kaboompics.com

Fotó: kaboompics.com

Nyilas

Imádunk utazni, felfedezni a világot, tele vagyunk energiával, ezért az örökmozgó Ikrekkel nagyon boldogok lehetünk. Az Oroszlán, a Kos, a Mérleg és a Vízöntő szintén tökéletes választás lehet. Viszont kerüljük el a Bikákat, mert elsőre bár úgy tűnhet, hogy remek lesz velük a kapcsolatunk, azonban hosszú távon mégsem fog működni.

Bak

Alapvetően zárkózottak vagyunk, és megvan az elképzelésünk arról, hogy a világnak és egy párkapcsolatnak hogyan kell működnie. Belül azonban legalább annyi érzelemmel rendelkezünk, mint egy Skorpió, csak lekorlátozzuk őket. A tökéletes partnerünk a családszerető és szintén érzelmes Rák lehet. A szívünket még a Bika, a Halak és a Skorpió is meg tudja nyitni.

Vízöntő

Mi amolyan igazi „csodabogarak” vagyunk, vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy rendkívül különlegesek és makacsok. Ha a nők többsége piros mennyecskeruhát visel az esküvőjén, szinte biztos, hogy mi leszünk azok, akik egy másik szín mellett fogunk dönteni. Szeretünk játszani, flörtölni és beszélgetni. A tökéletes partnerünk egy Oroszlán férfi lehet, illetve a levegős jegyű Ikrek, Mérleg is jó választás, sőt a Kos és a Nyilas is.

Halak

Romantika, romantika és romantika! Imádjuk a romantikát, hiszünk a szerelemben és a házasság szentségében. Egyfelől mély érzelmekkel rendelkezünk, másrészt játékosak vagyunk, ezért válasszunk magunknak egy Szűz jegyű férfit. Ő mindenben partnerünk lesz. A Skorpió, Rák, a Bika, a Bak és Mérleg is megadhatja a boldogságot számunkra.