Csillagok

Hollywood legszebb sztárjainak is vannak rossz szokásai

Gyönyörűek és híresek. A messzi távolból úgy tűnhet, hogy ők sohasem hibáznak és mindenben tökéletesek, de ez koránt sincsen így. A Bright Side internetes magazinnak sikerült kiderítenie ezeket a kis bűnöket, melyeket most mi is megmutatunk.

Jennifer Lopez

Szokás: kávé

Talán ez a legkevésbé rossz szokás, hiszen a kávénak vannak jótékony hatásai is, de Jennifer csakis több csésze kávé után tudja elindítani a napját.

https://www.instagram.com/p/BYETvG9F4F1/?taken-by=jlo

Britney Spears

Szokás: körömrágás

Bár tisztában van vele, hogy ez egy rossz szokás, azonban egyszerűen képtelen róla lemondani. Próbálkozik róla leszokni, de eddig még nem sikerült.

https://www.instagram.com/p/BXTIuviFlBK/?taken-by=britneyspears

Halle Berry

Szokás: harapdálás

Halle Berrynek furcsa szokása van, mert hiába fáj és kellemetlen neki, mégis harapdálja az ajkait. Alakbalzsamot használ, hogy leszokjon erről a kevésbé jó szokásáról, de ha elfelejti bekenni, akkor újra elkezdi.

https://www.instagram.com/p/BTk-TXmg9if/?taken-by=halleberry

Rihanna

Szokás: közösségi média

Egyszerűen képtelen a különböző, közösségi média által kínált felületeknek ellenállni. Állandóan fent lóg a neten, nézelődik, posztol és beszélget. Már pszichológusok is elemezték a viselkedését, és arra a következtetésre jutottak, hogy valóban függő.

https://www.instagram.com/p/BZZSV4tg5rR/?tagged=rihanna

Lana Del Rey és Katherine Heigl

Szokás: dohányzás

Katherine Heigl sokszor próbálta elhagyni ezt a rossz szokást, mégis újra és újra visszatér hozzá. Eközben Lana Del Rey azt mondja, hogy kávé és cigaretta nélkül képtelen elkezdeni a napját. Meglepő módon ez egyáltalán nem befolyásolja énekhangját.

https://www.instagram.com/p/BZZS0NFD2RX/?tagged=lanadelrey

https://www.instagram.com/p/BXjAdlSDFlT/?taken-by=katherineheigl

Cameron Diaz és Katy Perry

Szokás: megszállott tisztaság

Cameron soha nem érinti a fogantyúkat a kezével, miközben Katy Perrynek mindig 20 fogkefe van a táskájában, és naponta 6-szor mossa meg a fogait.

https://www.instagram.com/p/BMjvyRmA620/?taken-by=camerondiaz

https://www.instagram.com/p/BYSMO1QFyQ5/?taken-by=katyperry

Victoria Beckham

Szokás: vásárlás

Victoria Beckham bevallotta, hogy évente 150 000 dollárt költ a ruháira. Amikor meglát egy olyan darabot, ami tetszik neki, akkor minden méretben és színben megvásárolja.

https://www.instagram.com/p/BYeNzTzlBLN/?taken-by=victoriabeckham