Te + Én

Így viselkedik egy igazi férfi a párkapcsolatban

Minden férfi másért szerethető, ám vannak olyan viselkedésbeli ismertetőjegyek, amelyek miatt valakit egyhangúlag kitüntetünk az IGAZI FÉRFI jelzővel.

Tiszteli és szereti a párját úgy, ahogy van

Igazi nőként kezeli szerelmét, belső értékeiért ugyanúgy rajong, mint szépségéért. Nem akarja megváltoztatni, és elfogadja minden rigolyájával együtt.

100%-osan elkötelezi magát a kapcsolat iránt

Hűséges, sosem bántaná meg párját azzal, hogy átveri. Tudja, hogy egy kapcsolatért dolgozni kell, és ezt nap mint nap meg is teszi.

Fotó:StockSnap.io/andrew welch

Fotó:StockSnap.io/andrew welch

Védelmezi szerelmét fizikailag és lelkileg is

Mindig ott van mellette, ha szüksége van rá. Ugyanakkor nem lép meggondolatlanul, az észérvek mentén cselekszik. Mindent megtesz azért, hogy párját a lehető legkevesebb fájdalom érje lelkileg is.

Nem fél döntéseket hozni

Partnerként viselkedik a párkapcsolatban, és sosem hagyja egyedül szerelmét a fontos döntések meghozatalában. Mindig kompromisszumos megoldásra törekszik, semmit nem akar ráerőszakolni párjára.

Felelősséget vállal a tetteiért

Nem hibáztatja a másikat a saját ballépései miatt, és nem is próbálja tagadni azokat. Beismeri, ha hibázott, képes bocsánatot kérni, és mindent megtesz, hogy kijavítsa a dolgot.

Nem fél az érzéseiről beszélni

Kimondja, ha valami bántja, és azt is, ha boldog. Nem hiszi, hogy emiatt sebezhetővé válik, és tudja, hogy a nyílt kommunikáció minden emberi kapcsolat alapköve.