Te + Én

Így randizzunk ősszel

Hangolódjunk tovább az őszre, a hűvösebb időre, hiszen nemcsak az öltözködésünkre és a konyhánkra van hatással az évszakváltozás, hanem programjaink is aszerint változnak, ahogy az időjárás körülöttünk. Íme, néhány egyszerű, de nagyszerű randiötlet a hűvösebb napokra.

Egy közös sütőtökös latte

A nyári jeges kávék után szeptembertől megjelennek a kávézók kínálatában a speciális őszies, télies kávék. Kóstoljunk meg néhány finomságot és közben sétálgassunk a városban kart karba öltve.

Bolhapiac

Itt a hétvége, a strandok már zárva, de szeretnénk menni valahova? Reggeli után irány a bolhapiac, ahol apró kincseket találhatunk. Szinte minden városban van egy-két ilyen vásár, ahol nagyon szórakoztató kutakodni a régi holmik, bakelitek vagy bútordarabok között.

Fotó: Unsplash/ Naveen Kumar

Fotó: Unsplash/Naveen Kumar

Fázós piknik

Szerencsére még annyira nincs hideg, hogy ne lehetne egy vastag pokróccal, jól felöltözve, egy hatalmas termosz meleg teával kiülni egy parkba és kicsit relaxálni. Ha jól választjuk meg az időpontot, még egy kis napsütést is elcsíphetünk.

Séta a falevelek között

Irány az erdő, hiszen rengeteg túraútvonal van az országban, amelyen kellemes sétával is végig lehet haladni, nem kell feltétlenül komoly túrázásra vállalkoznunk. Ha azonban jó edzésben vagyunk és van egy szuper túracipőnk, akkor megpróbálkozhatunk egy nagyobb emelkedővel is, hiszen végre nincs annyira meleg, hogy az első pillanatban kifulladjunk.

Süssünk együtt pitét

Isteni almákat kapni ősszel, amik szinte kiabálnak egy kis fahéj és némi tészta után, hogy piteformát ölthessenek. Irány a piac, vásároljunk be a friss gyümölcsből és készítsük el közösen a finomságot.