Csillagok

Ezt árulja el rólunk a kelta állathoroszkópunk

Ha érdeklődünk az asztrológia iránt, csillagjegyünk jellemzői mellett érdemes egy pillantást vetnünk a kelta állathoroszkópra is, amely szintén sok érdekességet árul el személyiségünkről. A kelták a holdnaptár szerint készítették el az állathoroszkópot, ezért 13 jegyből áll – az egyes szakaszokhoz pedig egy-egy állat szellemét társították.

December 24. – január 20.: Szarvas

Ha ebben a kelta jegyben születtünk, nagyon ambiciózus személyiségek vagyunk, és addig nem nyugszunk, amíg el nem érjük céljainkat. A kudarcok minket nem vetnek vissza, inkább csak megerősítenek.

Január 21. – február 17.: Macska

Különös érzékünk van a művészetekhez, és kreativitásunk kifogyhatatlan. Önzetlenség jellemez bennünket – odafigyelünk a saját jóllétünkre, ám közben másoknak is próbálunk segíteni ebben.

Február 18. – március 17.: Vipera

Leginkább a szívünk irányít a döntéseinkben, és ha valami nem kedvünkre való, elmenekülünk előle. Szeretünk álmodozni és nagy terveket szőni, de sokszor csalódnunk kell a valóságban.

Március 18. – április 14.: Róka

Gyakran ösztönösen cselekszünk, és emiatt olykor konfliktushelyzetbe kerülhetünk. Tombol bennünk az energia, sosem unatkozunk, és nagyon népszerűek vagyunk baráti körünkben.

Április 15. – május 12: Bika

Nagyon jó társnak és barátnak tartanak bennünket, mert rendkívül megértőek vagyunk. Erősek empatikus képességeink, ezért senki nem tudja leplezni előttünk érzelmeit.

Május 13. – június 9.: Tengeri csikó

Alkalmazkodóképességünk kiemelkedő, nincs olyan helyzet, amit ne tudnánk rövid időn belül megszokni. Könnyen tanulunk új dolgokat, és tudásunkat szeretjük másokkal is megosztani.

Június 10. – július 7.: Ökörszem

Érzelmileg nagyon stabilak vagyunk, higgadtságunkat mindig meg tudjuk őrizni. Nagyon optimistán állunk a dolgokhoz, ezért barátaink szeretnek a társaságunkban lenni.

Július 8. – augusztus 4.: Ló

Magabiztosak vagyunk, erősek a vezetői képességeink, és az emberek általában hallgatnak ránk. Mindeközben nagy bennünk a segíteni akarás is.

Fotó: iStock/RadimSpitzer

Fotó: iStock/RadimSpitzer

 

Augusztus 5. – szeptember 1.: Lazac

Introvertáltak vagyunk, szeretünk egyedül lenni, és erős az intuíciónk. Akkor érezzük jól magunkat, ha olyan munkát végezhetünk, amiben alkotunk valamit.

Szeptember 2. – szeptember 29.: Hattyú

A rendre törekszünk életünk minden területén. Szenvedélyesek vagyunk, bármihez is fogunk hozzá, egyedi látásmódunk pedig mindenkit lenyűgöz.

Szeptember 30. – október 27.: Pillangó

Megbízhatóak és megértőek vagyunk, szeretjük az emberek társaságát, ezért sok barátunk is van. Sosem rejtjük véka alá a véleményünket, de mindig úgy csomagoljuk azt, hogy ne bántsunk meg vele másokat.

Október 28. – november 24.: Farkas

Bátor és erős jelleműek vagyunk, elveink mellett pedig a végsőkig kitartunk. Nehezen engedünk közel magunkhoz valakit, de ha megtörténik, onnantól bármire képesek lennénk az illetőért.

November 25. – december 23.: Sólyom

Fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezünk, és igazságérzetünk is nagyon magas. Szeretünk adni, és cserébe nem várunk semmit.