Csillagok

Hány órakor születtünk? Ezt árulja el a személyiségünkről

Az asztrológia szerint akárcsak a csillagjegyünk, a születésünk órája is nagyban meghatározza azt, milyen emberré válunk. Lássuk, mit árul el rólunk, hogy hány órakor születtünk!

0–2 óra között

Szeretünk irányítani, és ez a munkánkban is megmutatkozik. Nagyon jó vezető válhat belőlünk.

2–4 óra között

Szabadlelkűek vagyunk, nehezen viseljük a kötöttségeket, és nagyfokú kreativitással rendelkezünk.

4–6 óra között

Nagyon szeretünk adni, még akkor is, ha emiatt mi kerülünk előnytelenebb helyzetbe. Híresek vagyunk önzetlenségünkről.

6–8 óra között

Nehezen beszélünk az érzelmeinkről, mások számára olykor kész rejtély vagyunk. Mégis szeretnek a társaságunkban lenni, igencsak népszerűek vagyunk.

8–10 óra között

A változatosság éltet bennünk, emiatt pedig gyakran hagyunk félbe dolgokat. Mindig keressük az új kihívásokat és kalandokat.

10–12 óra között

A segíteni akarás vezérel minket minden cselekedetünkben, mindig arra törekszünk, hogy mások életét könnyebbé, szebbé tegyük.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

12–14 óra között

Nehezen lépünk ki a komfortzónánkból, rosszul viseljük, ha valami nem úgy történt, ahogyan elterveztük. Jobban szeretünk mindenre előre, alaposan felkészülni.

14–16 óra között

Nehezen engedünk közel magunkhoz valakit, de ha az illető áttörte a gátat, hihetetlen gondoskodással és ragaszkodással leszünk felé.

16–18 óra között

Mindig derűs természetünk miatt az emberek szeretik a társaságunkat. A legrosszabb helyzetben is képesek vagyunk meglátni a jót.

18–20 óra között

Nem igazán van olyan feladat, amire ne találnánk megoldást. Az élet szinte minden területén helyt tudunk állni, és a jég hátán is megélnénk.

20–22 óra között

Nagyon jó emberismerők vagyunk, előttünk nehezen marad titokban bármi is. Empatikus készségünk is kiemelkedő.

22–0 óra között

Kissé elvarázsoltak vagyunk, jóhiszeműen állunk mindenhez, ami miatt néha csalódás ér. Azonban mindig meglátjuk a felszín alatt rejtőző okokat, és megértjük, mi miért történik úgy, ahogy.