Te + Én

Így randizzunk, ha távkapcsolatban élünk

A távkapcsolat rendkívül nehéz műfaj, és mikor végre összejön a találkozás, különösen fontos, hogy tartalmasan töltsük el a közös időt. Persze a legszívesebben csak kettesben lennénk és belefeledkeznénk az együtt töltött percekbe, de nem árt néha kimozdulni és közös élményeket is szerezni.

Főzzünk együtt

A közös főzés mindig jó móka, közben kibonthatunk egy üveg bort és személyesen átbeszélhetjük az elmúlt időszak eseményeit. Persze nagyszerű dolog a telefon és a skype, de mégis csak jobb szemtől szemben mesélni a másiknak. Közben kóstolgathatunk, de akár táncra is perdülhetünk, míg készül a finomság. Ha szívesebben mennénk el otthonról, akkor választhatunk egy főzősulit is randihelyszínül, vagy egy olyan éttermet, ahol mi magunk főzzük meg a fogásokat.

Fotó: Unsplash/ Clem Onojeghuo

Fotó: Unsplash/ Clem Onojeghuo

Menjünk kvízestre

Az ilyen kvízesték rendkívül szórakoztatóak és egyáltalán nem csak a versengésről szólnak. Sokat nevethetünk, tanulhatunk a kérdésekből és saját hibáinkból, és valószínűleg remek társaságba is keveredhetünk. Ha ritkábban van alkalmunk találkozni a nagy távolság miatt, különösen jó, ha ilyen szuper közös élményeket szerzünk.

Nézzük együtt a kedvenc sorozatunkat

Lehet, hogy már rég kijött az új rész, de úgy döntöttünk, hogy inkább megvárjuk, amíg együtt tudjuk megnézni. Ugye milyen romantikus? Igaz, sokszor nagy önuralmat kíván – főleg, ha igazi sorozatfüggők vagyunk –, de annál élvezetesebb lesz megosztani ezt az élményt.

A klasszikus randi

Vacsora és mozi, vagyis egy jó beszélgetés és egy film, amiről mindig a másik jut majd eszünkbe. Öltözzünk csinosan és adjuk meg a módját, főleg, hogy legközelebb lehet, csak néhány hét múlva lesz rá újra alkalmunk.