Csillagok

Ez vár ránk a héten a csillagok szerint – 2017. augusztus 14–20.

Stressz és megnyugvás, sikerek és nézeteltérések is várnak ránk a jövő héten horoszkópunk szerint. Lássuk, mire számíthatunk!

Kos

Szakmai életünk nem alakul túl izgalmasan a héten, de ha időt és energiát fektetünk bele, valami igazán innovatív dolgot is alkothatunk. Magánéletünk továbbra is kalandos fordulatokat tartogathat, számíthatunk sikerekre.

Bika

A korábbinál stresszesebben alakulhat a szakmai életünk, nyomást érzünk majd magunkon, hogy időben végezzünk határidős munkáinkkal. A hétvége megoldást hozhat a kérdéses ügyekben. Szerencsére a magánéletünkben számíthatunk a támogatásra, amire nagy szükségünk van.

Ikrek

Fárasztó hét előtt állunk, több dologba is belekezdünk, és a hét végére kicsit összecsaphatnak a fejünk felett a hullámok. Magánéletünk viszont a lehető legjobban alakul, ami elősegíti a munkánkat.

Rák

A szakmai élet meglepetéseket tartogathat a jegy szülöttei számára, nem biztos, hogy a legjobb értelemben. De a hét végére egy régóta várt esemény is bekövetkezhet. A magánéletben a kommunikáció legyen a kulcsszó.

Oroszlán

Számíthatunk néhány nézeteltérésre a napokban, különösen a munkánkat illetően. Hozzuk ki magunkból a legjobbat, ez az időszak most tökéletes a karrierépítésre.

Szűz

Nyugodtan legyünk optimisták a munkánkkal kapcsolatban, minden a lehető legjobban alakul, igaz, lassú, de biztos haladásban reménykedhetünk. Magánéletünkben számíthatunk apróbb változásokra.

Fotó: Unsplash/ Fernando Brasil

Fotó: Unsplash/ Fernando Brasil

Mérleg

A múlt hét megkönnyebbülést hozott a jegy szülötteinek, ez azonban a héten nem folytatódik. Mivel a szakmai előmenetelünkre koncentráltunk, hajlamosak lehetünk elnyomni a megérzéseinket. Ne tegyük, hallgassunk rájuk!

Skorpió

A stabilitás érzése kerít minket hatalmába, és ez megnyugtató. Erőfeszítéseinket végre munkatársaink és főnökeink is észreveszik majd. Magánéletünk jellemzően eseménydúsabb lesz, előbukkanhat egy rég elfeledett idegen a múltból.

Nyilas

Nagy kihívások várnak ránk a héten a munkánkban, sok elvárásnak kell megfelelnünk, de ne ijedjünk meg. Személyes dolgaink jobban alakulnak, egy barátság elmélyülésére számíthatunk.

Bak

A felettesünk elvárásai reálisabb fordulatot vesznek, és ez lehetővé teszi, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból a munkahelyünkön. Magánéletünk remekül alakul, a hét vége felé igazán felszabadultak lehetünk. Pozitív eseményekre számíthatunk egy kedves hozzátartozónkkal kapcsolatban.

Vízöntő

A stressz felütötte a fejét a munkahelyünkön, hallgassunk a megérzéseinkre, úgy könnyebben átvészeljük majd. Egy jogi ügyünk is rendeződhet a héten. Magánéletünkben elnyerhetjük egy számunkra fontos személy bizalmát.

Halak

Új pénzkereseti módszerre tehetnek szert a jegy szülöttei, amellyel kiegészíthetik jövedelmüket. Magánéletünk eseménydúsan alakul, sokan keresik majd a társaságunkat. A hét vége felé egy kisebb utazásra is számíthatunk.