Siker

Imádni való celebapukák és gyermekeik, akiktől olvadozunk

Egy férfi gyerekkel a kezében rendkívül csábító nekünk, nőknek. Nem csoda, hiszen a férfiak is egészen elgyengülnek egy csöppség láttán. A sztárvilágban nem sokan szeretik megmutatni a családjukat, hiszen nem akarják, hogy a média rossz hatással legyen gyermekeikre, amit maximálisan megértünk. Mégis vannak olyan híres édesapák, akik szeretettel és büszkeséggel mutatják meg közös képeiket a nagyvilágnak. Jöjjenek most a kedvenceink, imádjuk őket!

1. Chris Hemsworth

A szuperhős Thort alakító Chris Hemsworth három gyermek édesapja. Főleg magyar származású felesége, Elsa Pataky tölt fel cuki képeket róluk az Instagramra. Meg lehet zabálni a szőkeségeket, akik mindkét csodás szülő vonásait örökölték. Chris a sok filmforgatás között is odafigyel, hogy rengeteg szeretetet adjon gyermekeinek, sőt, imád főzni is nekik!

My boys! 😘😘/ mis chicos! @chrishemsworth l

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

2. Ryan Reynolds

A humoros filmes szerepeiről híres Ryan Reynolds a való életben is igazán vicces ember. Imádja a gyermekeit, és rengeteg vicces történetet oszt meg az interneten róluk. Sajnos sem ő, sem pedig felesége, Blake Lively nem szívesen oszt meg családi képeket a közösségi médiában, de a hivatalos sajtófotóknak köszönhetően láthattuk már a piciket.

⭕️Райан Рейнольдс и Блейк Лавли готовятся стать родителями в третий раз!👶🏼💞🙏🏼 🔺Райан Рейнольдс и Блейк Лайвли по праву считаются одной из самых счастливых пар в Голливуде: супруги не устают признаваться друг другу в любви, чаще всего выходят в свет вместе и не дают никаких поводов для сплетен…💞 🔺А теперь, благодаря сообщениям инсайдеров, их идеальная семья может стать еще идеальнее: говорят, Райан и Блейк готовятся к рождению третьего ребенка. По словам источника, актриса очень хочет подарить супругу наследника, причем в самое ближайшее время. Лайвли даже не смущает тот факт, что только в конце сентября прошлого года она родила дочь: супруги активно работают над пополнением в семействе и мечтают о сыне👶🏼🌸 🔺Напомним, Райан Рейнольдс и Блейк Лайвли поженились в 2012 году, а через два года стали счастливыми родителями: звезда сериала «Сплетница» подарила супругу дочь Джеймс. В сентябре 2016 года актриса стала мамой во второй раз, родив вторую дочь, которую назвали Инес!🌸

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀RED BOOK (@redbook_magazine) on

3. Chris Pratt

A szuperhős apukák újabb gyöngyszeme nem más, mint Chris Pratt. Anna Faris színésznővel közös gyermekük, Jack rendkívül aranyos kis srác. Chrisszel gyakran járnak horgászni, és a családi programokon túl rengeteg apás programot is csinálnak. Chris Pratt Instagram-fiókja nemcsak cuki gyerekes képekkel van tele, hanem igazi kincsesbánya a színész kedvelőinek is, hiszen gyakran posztol a készülő filmjei kulisszatitkairól is.

4. Jensen Ackles

A híres Odaát sorozat egyik főszereplője, Jensen Ackles három gyerek édesapja. A nemrégiben született ikrekkel és a négyéves kislányával rengeteget van együtt egy-egy forgatás között, segít feleségének, Danneel Harrisnek, és ellátja az igazi apai teendőket. Egyik kedvenc játékuk a fodrászosdi, ahol nagyobbik lányuk, Justice kicsinosítja őt.

Love dogs… #stopyulin @no_yulin

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles) on

5. Dwayne Johnson

Nem gondolnánk, hogy egy ekkora, kemény izmokkal rendelkező embernek, mint Dwayne Johnson ekkora szíve is van. A nem éppen lányos apuka kinézetű színésznek két lánya van, egyik már felnőtt. A kisebbik tündérkéjével készült fotókat szeretettel osztja meg a közösségi oldalakon. Imádjuk!