Te + Én

Szerelmesek vagyunk? Ezek a jelek azt mondják, igen!

Az biztos, hogy a szerelem az egyik legszebb érzés, ha nem a legszebb mind közül. Ha találkozunk egy olyan emberrel, akivel öröm minden együtt töltött idő, akivel imádunk beszélgetni, és a gyomrunkban levő pillangókon kívül olyan érzéseket tapasztalunk meg, amiket korábban sosem, az fantasztikus, sőt, a szerelem lenyűgöző!

Nézzük, milyen jelekből tudhatjuk meg, hogy Ámor nyila pontban eltalálta a szívünket!

Amikor a jövőre gondolunk, a partnerünk benne van

Ha mind a közeljövőben, mind a távoli jövőben terveket készítünk, akkor automatikusan bevonjuk kedvesünket.

Ha távol van tőlünk, máris hiányzik

A vele töltött idő sokkal többet jelent bármi másnál, és ha csak néhány órára szakadunk el tőle, azonnal hiányzik, és csakis az újra találkozás pillanatára tudunk gondolni.

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fellobbant a szikra

Lehet mondani, hogy meg tudunk lenni fizikai, érzelmi és szellemi összhang nélkül, csak nem érdemes. Ahol ez mind megvan, ott lángol mindkét fél, és nem kérdés a kémia megléte sem.

Megszüntetjük a múltbeli kapcsolatainkat

Amíg nem találkozunk az igaz szerelmünkkel, addig hajlamosak vagyunk így vagy úgy, de tartani a kapcsolatot a korábbi partnerekkel, de amint belép az életünkbe a nagy Ő, már egyetlen ilyen kapcsolat sem számít többé.

A hibáit szeretjük a legjobban

Azok a dolgok, amiket a másik nem szeret saját magában, számunkra egyenesen imádni valóak.

Mindent megbeszélünk vele

Vettünk egy piros táskát? A szomszéd virágokat tett az erkélyére? Láttunk egy különleges boroscímkét? Legyen bármilyen apróságról is szó, azt mind-mind meg szeretnénk osztani a szerelmünkkel. Tárva nyitjuk ki érzelmeinket és gondolatainkat.

Úgy érezzük, hogy jobb emberek vagyunk

Egy párkapcsolatban való együttműködés minden ember tulajdonságait javítja (nap mint nap). Egyszerűen jobban érezzük magunkat.