Csillagok

Nem hiszünk a karma létezésében? Ez a 3 történet megváltoztathatja a gondolkodásunkat

Vannak, akik hisznek a karma létezésében, és vannak, akik nem. Ez a három, szívet melengető történet azonban mindenkit el kell hogy gondolkoztasson…

Egy elsősegélynyújtó tanár életét a tanítványai mentették meg

Egy fantasztikus elsősegélynyújtó tanár a tűzoltóságon dolgozott, de emellett még rengeteg helyen tanította, hogy hogyan lehet újjáéleszteni az embereket. Épp egy golfpályán töltötte szabadidejét, amikor szívrohamot kapott. Ott volt a testvére és még egy tucat diákja, akik azon fáradoztak, hogy megmentsék az életét. Sikerült. Ráadásul az általa tanított módszerekkel. Mi ez, ha nem…?

Fotó:Unsplash/ORNELLA BINNI

Fotó:Unsplash/ORNELLA BINNI

Egy hajléktalan ember visszaadott egy 4000 dolláros gyűrűt, és kapott egy házat

Kansas Cityben egy hajléktalan észrevette, hogy egy nő a csészéjébe ejtette a 4000 dolláros eljegyzési gyűrűjét. A férfi először el akarta adni, de amikor megtudta, hogy mennyire értékes a gyűrű, akkor inkább megkereste a nőt, és visszaadta neki. A menyasszony végtelenül hálás volt, amiben csak tudta, segítette a férfit, és végül egy házat is vett neki, annyira hálás volt. Jótett helyébe…?

Egy férfi a máját adta annak a nőnek, aki később a felesége lett

Egy férfinek a munkahelyén mesélte a kollégája, hogy az unokatestvérének májdonorra lenne szüksége, mert 119 000 ember állt előtte a várakozási listán. Hacsak nem talál donort, akkor két hónapja maradt. A férfi nem ismerte jól a kollégáját, pláne annak családját, mégis felajánlotta, hogy teszteltesse magát, egyáltalán alkalmas lenne-e donornak. Kiderült, hogy igen, és fel is ajánlotta a májának egy részét. Azzal a nővel, akinek megmentette eme nemes cselekedetével az életét, csak akkor találkozott, amikor a kórházban sor került a műtétre. Fájdalmát valószínűleg enyhítette, hogy azonnal egymásba szerettek, és felépülésüket követően összeházasodtak. Szerelmi karma…?