Csillagok

Milyen csillagjegyű az ex? Így fog viselkedni szakítás után

Egy szakítás soha nem könnyű, de szembe kell néznünk az exünk rossz vagy akár jó tulajdonságaival. Vannak, akik barátok lesznek, vannak, akik üzlettársak, és vannak, akik a létező összes kapcsolatot megszakítják.

Amikor a szerelem elvész, mindannyian különböző módon reagálunk. Vannak olyanok, akik 3 hétre bezárják magukat, vannak, akik elkezdenek éjjel-nappal bulizni, vagy egyik kapcsolatból esnek át a másikba… mindenki máshogy dolgozza fel a veszteséget.

Kos

A kemény ex…

A Kos gyakran válthat ki belőlünk félelmet. Nem könnyű a velük való szakítás, mert sokszor ezt egy újabb kihívásnak tekintik, és eszméletlen erővel elkezdenek küzdeni a már „halott” kapcsolatért.

Bika

A közömbös ex… (legalábbis úgy tűnik!)

Egy Bika pontosan tudja, hogyan tartsa fenn a haragot, ezért ha megbántottuk, akkor ne várjuk, hogy hamar elfelejt minket.

Ikrek

A filozofikus ex…

Az Ikrek biztosan nagyon dühös, de hamar újragondolja a helyzetet, és máris más színben látja a dolgokat. Meggyőzik magukat, hogy a szakítás nekik is jó dolog volt, de vigyázat, bármennyire is felszínesnek tűnnek, nem felejtenek.

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Rák

A tiszteletteljes ex…

A Rákok mindig azt gondolják, van esélyük arra, hogy megmentsék a kapcsolatukat, de előbb-utóbb tovább tudnak lépni.

Oroszlán

A bosszúálló ex…

Az Oroszlán óriási büszkeségét vérig sérti egy szakítás, válás, ezért valamilyen bosszún töri a fejét. SOHA ne kérjünk tőlük második esélyt.

Szűz

Az elemző ex…

A Szűz az első pillanatban megkönnyebbülést érez, utána szomorú, majd képes akár évekig is elemezni a volt kapcsolatát egészen a legapróbb részletekig.

Mérleg

A szélsőséges ex…

A Mérlegnek időre van szüksége, hogy elfogadja a szakítást. Ő maga szinte képtelen lenne kimondani. Ha mégis megtörténik a vég, akkor vagy mindent megtesz, hogy visszaszerezze partnerét, vagy a végtelen szabadságvágyába menekül.

A post shared by Kristin (@zodiac_aesthetics22) on

Skorpió

A birtokló ex…

Birtokló, keserű és féltékeny természetű a Skorpió, aki soha nem felejt. Minden kapcsolatuk rossz részleteire tökéletesen emlékeznek, és nem veszik figyelembe az idő múlását. Megpróbálkozhat visszacsábítani az exet, azonban ha nem sikerül, akkor óvakodjunk a haragjától.

Nyilas

A legjobb ex!

A Nyilas képes barátságot tartani, és még azt sem bánja, ha az exe talált magának valaki mást.

Bak

A diszkrét ex…

A Bak mindenféle erős érzelmet, botrány el akar kerülni, ez nem az ő műfaja. Nem felejt könnyen, ugyanakkor nem akar sem bosszút állni, sem rosszindulatú pletykákat indítani.

Vízöntő

A szimpatikus ex…

A Vízöntő általában jó barátságban marad a korábbi partnereivel. Sőt, van, amikor barátként sokkal jobban érzi magát, mint anno a kapcsolatban. Bár emlékszik a rossz dolgokra, lehet rá számítani a későbbiekben is.

Halak

A tapadó ex…

Egy Halak rendkívül nehezen tudja elfogadni, hogy a kapcsolata véget ért. Rengeteg időre van szükségük, és gyakran akár könyörögnek, hogy maradjanak velük, és mindent megtesznek, hogy megpróbálják megmenteni a kapcsolatot.