Te + Én

Jelek, hogy párunk túlságosan irányító

Ha szerelmesek vagyunk, hajlamosak vagyunk nem észrevenni olyan negatív dolgokat a kapcsolatunkban, melyek a külvilág számára egyértelműek. Hiába intenek óva ismerőseink, rokonaink, hogy valami nincs rendben, mi csak legyintünk rá, vagy kreálunk egy magyarázatot. Ha az alábbiak igazak párunkra, akkor valószínűleg irányításmániás, amivel az egész kapcsolatot megmérgezheti.

Mindig tudni akarja, hol vagyunk

Minden alkalommal be kell neki számolnunk, hogy hol voltunk vagy hová megyünk, és általában még telefonon is felkeres közben, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg ott vagyunk-e.

Zavarja, ha olyannal töltjük az időnket, akit ő nem kedvel

Ez lehet az ellenkező nem tagja is, vagy akár egy barátnőnk, de ha ő valamiért nem szimpatizál vele, ennek mindig hangot ad. Sőt, még elengedni is alig akar vele.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Nem tiszteli a szabadságunkat

Folyamatosan ellenőrizget minket, megnézi a telefonunkat, a laptopunkat, mert tudni akarja, kivel és miről beszélgetünk.

Nem szereti, ha túl sok időt töltünk nélküle

És nem azért, mert annyira hiányzunk neki, hanem sokkal inkább birtoklásvágyból. Egyszerűen nem bírja elviselni a gondolatot, hogy másokkal is osztoznia kell rajtunk.

Akaratlanul is titkolózunk előtte

Mivel tudjuk, hogyan reagál még a legártalmatlanabb dolgokra is, inkább megkíméljük magunkat a csetepatétól, és füllentünk.