Stílus

Genetikai jackpot – sztárcsemeték, akik szüleik tehetségét örökölték

A sztárvilágban nem meglepő, hogy a hírességek gyermekei is oly gyönyörűek és tehetségesek, mint szüleik. Összegyűjtöttünk néhány párost, akik valóban jó számokat húztak azon a bizonyos genetikai lottón.

1. Goldie Hawn és Kate Hudson

Egyik kedvenc párosunk, akiknek olyan igazi irigylésre méltó anya-lánya kapcsolatuk lehet, mint a filmekben. Kate rengeteg sikert ért el mind színészként, mind a modellszakmában, volt is kitől örökölni a tehetséget, hiszen édesanyja Goldie Hawn Oscar-díjas színésznő. Hawn férje, Kurt Russell is remek színészi adottsággal rendelkezik, ugyan nem Kate vér szerinti édesapja, de a 34 együtt töltött év alatt biztosan ragadt Kate-re is valami.

Love you so much @michaelkors 😘 Thanks for creating our mommy and me look for last night's @snatchedmovie premiere.

A post shared by Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) on

2. Angelina Jolie és Jon Voight

Annak ellenére, hogy Jon Voight négyszeres Oscar-díjas, Angelina a mozi iránti szenvedélyét az anyjának köszönheti: sok időt töltött a gyerekekkel a mozikban. Jolie már nemcsak a filmiparban tevékenykedik, hanem számos jótékonysági szervezet arca, és remek politikai érzékének köszönhetően az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különmegbízottjaként munkálkodik. Sajnos az édesapjával nem mindig volt felhőtlen a viszonyuk a szülei válása miatt, de a sok közös filmnek köszönhetően egyre jobb a kapcsolatuk.

3. Paul és Stella McCartney

A legendás Paul McCartney-nak öt gyermeke van, de csak Stella szerzett igazán hírnevet a tehetségével. Nem a zenében, hanem divattervezőként, és a legrangosabb brit divatdíjakat tudhatja magáénak.

A post shared by OnlyPictures (@onlypictures13) on

4. Dakota és Don Johnson

Don Johnsont a Miami Vice sorozatból ismerhetjük; mindenkit elcsábított nemcsak ott, hanem a képernyőn kívül is. Édesanyja pedig nem más, mint Melanie Griffith Golden Globe-díjas színésznő. Ez még nem minden, nagyanyja Alfred Hitchcock múzsája, Tippi Hedren, volt mostohaapja pedig Antonio Banderas. Így aztán volt segítsége a filmiparban! Dakotát egyébként A szürke ötven árnyalata című film tette igazán népszerűvé.

A post shared by OnlyPictures (@onlypictures13) on

5. Francis és Sofia Coppola

Amikor Sofia csak kezdő filmrendező volt, attól féltek, hogy munkáit az apja mesterműveihez hasonlítják. Ez nem meglepő, ha az édesapád maga Francis Ford Coppola, természetesen nem könnyű megverni A Keresztapa alkotóját. Sofia sikere nemcsak édesapjának, hanem tehetségének is köszönhető: híres filmje, az Elveszett jelentés bezsebelt két Oscar-díjat is.

A post shared by OnlyPictures (@onlypictures13) on