Otthon

9 zseniális trükk, amely minden nő életét megkönnyíti

Egy nehéz nap vagy egy álmatlan éjszaka után is szeretnénk csinosak és vonzóak lenni. Most mutatunk kilenc olyan trükköt, mely könnyedebbé teheti az életünket.

Sötét körömlakkfoltok

A körömlakkfoltok eltávolításának legjobb módja, ha a körmeinket forró szódabikarbónás és hidrogén-peroxidos keverékbe áztatjuk.

Fotó:Freepik/@freestockcenter

Fotó:Freepik/@freestockcenter

Citrom és méz

Vágjunk félbe egy citromot, és nyomjunk rá egy kis mézet. Ezzel a végtelenül egyszerű házi maszkkal pedig töröljük át az arcunkat. Segít természetes módon megszabadulni a mitesszerektől.

Szemceruza és ajakbalzsam

A szemceruza kemény állagát hipp-hopp puhává varázsolhatjuk, ha egy kis ajakbalzsamba mártjuk.

Hashtag és füstös szemek

Ahhoz, hogy fantasztikus füstös szemeket kapjunk, rajzoljunk hashtaget (kettős keresztet, #) a szemhéj külső sarkára, majd óvatosan színezzük el az ecsettel.

Golyós dezodor és olaj

Egy üres golyós dezodor kiváló masszírozó lehet. Csak tegyünk bele néhány csepp olajat, és masszírozzuk át vele az arcunkat.

Kézkrém és almaecet

Ha még mindig úgy érezzük, hogy a bőrünk egy kicsit száraz, akkor adjunk a kézkrémünkhöz néhány csepp almaecetet, és sima bababőrünk lesz.

Szemhéjtus és kontaktlencse-folyadék

Ahhoz, hogy a kiszáradt szemhéjtus újra életre kelhessen, adjunk hozzá néhány csepp kontaktlencse-folyadékot.

Csillámos körömlakk

A csillámos körömlakk eltávolításához helyezzünk egy körömlakklemosóba áztatott pamutszivacsot a körmeinkre, majd 5 percre fóliával tekerjük be.

Citrom és sarok

A citrom kiváló megoldás a száraz és repedt sarok számára. Egy félbevágott citromot helyezzünk a sarkunkhoz, és húzzunk rá egy zoknit.