Egészség

21 napos nyári pilateskihívás

Az egyik legnehezebb dolog mindennapjaink részévé tenni a mozgást, ebben szeretnénk segíteni ezzel a 21 napos nyári pilateskihívással, amelyhez semmi más nem kell, csak naponta 10 perc és némi kitartás.

A Kiss Zsuzsi pilatesedző által meghirdetett háromhetes kihívás célja, hogy még a nagy szeptemberi hajtás előtt elkezdjük kialakítani a rendszeres edzés alapjait, hogy a lángos és a fagyi nyomai eltűnjenek, és erősnek, magabiztosnak, nyugodtnak érezzük magunkat, amikor elkezdődik a sűrű őszi időszak. Zsuzsi az elfoglalt nőknek szeretne segíteni edzésprogramjával, akik folyamatosan küzdenek, hogy időt tudjanak szakítani magukra és a tornára. Pilates&Motiváció című oldalán rövid, gyors és hatékony edzésterveket és videókat láthatunk, amelyek segítségével nemcsak fittebbek lehetünk, hanem nagy lépést tehetünk testünk elfogadása és megszeretése felé is.

A videót mindenki saját felelősségre használja. Hallgassunk a testünk jelzéseire, ha kétségeink támadnak, vagy elbizonytalanodunk, hogy nekünk való-e ez az edzésforma, mindenképp egyeztessünk az orvosunkkal.

Még nem késő becsatlakozni a 21 napos kihívásba, íme az első három nap edzésterve:

1. nap

 

2. nap

 

3. nap