Csillagok

Megmondjuk, milyen csillagjegyű férfi érdeklődését keltjük fel!

Ez a világ egyik legnehezebb kérdése és valószínűleg, hogyha valaki tudná rá a biztos választ, akkor már nagyon gazdag lenne és a nevét is ismernénk. Az asztrológia felbecsülhetetlen értékeket kínál számunkra, ezért nézzük is, melyik csillagjegy kit vonz. Biztosan kellemes meglepetés lesz!

Kos

A Kos embereket gyakran vonzzák a kicsit „őrült”, bohém nők, akik szeretik az életet, bátrak, természetesek és szeretnek dolgozni. Nem szeretik, ha a kedvesük túl sokat és erősen sminkeli magát, netán túlságosan kihívóan öltözködik. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne legyünk szexik, de ha mindent tálcán kínálnak nekik, az nem kelti fel az érdeklődésüket.

Bika

A Bikák általában a nagyon nőies nőkhöz vonzódnak, akik tetőtől talpig ápoltak és adnak az öltözködésükre is. Társnak egy nyugodt, kiegyensúlyozott és családszerető nőt képzelnek el maguk mellé.

Fotó:Freepik/@phduet

Fotó:Freepik/@phduet

Ikrek

Az Ikrek férfiakat teljesen leveszi a lábukról a szépség, de ha mögötte nincs más tartalom, akkor hamar tovalibbennek. A humorral és intelligenciával lehet őket maradásra bírni, de egy Ikrek férfit óriási kihívás lekötni, hiszen libben egy szoknya vagy lát egy szép mosolyt és máris elcsábul.

Rák

A Rák férfi egyfelől vonzódik az erős személyiségű nőkhöz, hogy az ő gyengeségeiket megtámasszák, másfelől teljesen elolvadnak az édes, félénk nőktől. Számukra is fontos a természetesség, a különféle divathóbortokat ki nem állhatják. Egy Rák férfinek egy olyan nő lehet tökéletes partnere, akiben óriási a szeretet, imád otthon lenni és együtt vacsorázni a párjával.

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak szeretik a bátor, szókimondó, határozott nőket. Egy Oroszlánnak szüksége van arra, hogy vitába szállhasson a partnerével, emellett pedig a nap 24 órájában érdemes felnézni rájuk. Egy-két hízelgő bók és kenyérre lehet őket kenni. Ha megtalálta a megfelelő partnerét, szívesen alapít családot és a gyerekeivel is szeret lenni.

Szűz

A Szűz férfinak, csakúgy, mint a Bikának fontos a külső és a megjelenés. A megfelelés itt annyiban még nehezebb, hogy az apró részletekre is sokkal jobban odafigyelnek. Ők maguk félénkek, ezért szeretik, ha a kedvesük egy erős személyiség, aki akár kezdeményezni is hajlandó. Ha a szépség mellé szellemi összhang is társul, akkor a Szűz megtalálta a végzetét.

Fotó:Freepik/@teksomolika

Fotó:Freepik/@teksomolika

Mérleg

A Mérlegek szintén erőteljesen vonzódnak a szépséghez, de annak mindenféle formájához, ezért követheti az illető a legújabb trendet vagy éppen képviselheti a klasszikus nőt, ő a szépséget keresi mindig és mindenhol. Egy-egy ruha nem tudja becsapni a szépérzékét. Fontos számukra, hogy a hölgynek kifogástalan modora legyen.

Skorpió

A Skorpió férfiak nagyon vonzódnak a titokzatos nőkhöz, szeretik a kihívást és az érdekes nőket. Akik mindent elárulnak magukról, azok után sosem fognak „futni”.

Nyilas

A Nyilasnak energikus, vidám és boldog nőkre van szüksége. Mivel nagy kalandorok, ezért elvárják, hogy a partnerük is velük tartson, ha ez csak egyszer-egyszer nem valósul meg, akkor nem kell aggódni, a Nyilas szeret flörtölni és szereti a szabadságot is, de esze ágában sem lenne megcsalni szívszerelmét.

Bak

A Bakok szeretik az ambiciózus, elszánt nőket, akik a karrierjükön kívül a családra is gondolnak.

Vízöntő

Ne legyünk szabályosak és máris nyert ügyünk van. Szabad gondolkodásuk van, ezért csakis egy szintén szabad lélek foghatja meg, akinek rendkívül eredeti a stílusa és nem akarja egy kalitkába zárni. Nekik az a természetes, ami mindenki másnak természetellenes, ezért ne csodálkozzunk a furcsa kéréseiken, gondolataikon.

Halak

A Halak imádják a kedves, nőies, szeretettel teli nőket. Félénkek, ezért nem szabad őket lerohanni, inkább csak jelezni számukra egy-egy mozdulattal vagy szóval, hogy érdeklődünk irántuk.