Siker

Életünk lapjai – reggeli kapucsínó kismamáknak

Olgi bejegyzésére az egyik közösségi oldalon bukkantunk. Reggeli életkép két totyogóval, kihűlt kapucsínóval, pelenkacserével, sok rohanással. Imádjuk. Tele van az írás élettel, odaadással, szeretettel. Változtatás nélkül közöljük, tördelés nélkül, a benne felejtett helyesírási hibákkal együtt, mert így hiteles. Kinek van ideje korrektúrázni bármilyen posztot két apróság mellett?

Egy capuccino margójára... De jól esne egy capuccino mielőtt felébrednek! Jaj de jó hogy máris megébredtetek. Majd később megiszom… Jó reggelt kismackók! Itt a hami. Ne sirjatok máris kész. Megigérem hogy nem haltok éhen fél perc alatt. Adom már!

Fotó: iStock.com/ Mkovalevskaya

Fotó: iStock.com/ Mkovalevskaya

Patrik ne vedd le a pelusod a kiságyban. Ne vedd le! NE VEDD LE!! Vedd vissza légyszíves. Martin baba gyere cseréljünk pelust. Ó anyám.. te vízerőmű. Patrik gyere le az ablakpárkányból! Ha oda kell mennem…!!! MACKÓ AZONNAL GYERE LE AZ ABLAKPÁRKÁNYBÓL. Köszönöm hogy lemásztál. Nem szabad felmászni! Veszélyes! Ha leesel fájni fog és sírni fogsz. Martin várj még nem tudsz járni! El fogsz esni. Csücsülj le légyszíves. Jaaaj de ügyesen tudsz lehuppanni! Patrik csukd be a hűtő ajtót! Nem ne nyisd ki a fagyasztót is! Csukd be a hűtőajtókat!!! Gyorsan! Ne kelljen számolnom!! Hááároooooooooom, keeeee…. jaj de ügyes vagy!! Ne! Ne nyisd ki újra. Inkább idd meg a reggeli tejcimejcit. Gyereeee. Ne állj fel a széken! Ne piszkáld a napelemet. Csücsülj le a széken mert megbillensz leesel beütöd magad és megint lesz egy lila foltod. Már nem fér el a vádlidon. Na tessék szépen lecsücsülni. Ne hisztizz. Csak csücsülni kell. Ne verd a fejed a székbe. A konyhaszekrénybe se. Macika ha rohansz a szobában elöbb rakjuk el a játékokat az útból mert elesel bennük. Martin baba kérsz egy másik mesét? Rock Dog jó lesz? Jó lesz? Jó lesz! Kapod. Már indítom! Patrik csukd vissza a fiókot! A másik fiókot is! Ne vedd ki a szusitekerőt. Tedd vissza a szusitekerőt. Jó. Ügyes vagy! Ne vedd ki a tortadíszt. Ügyes vagy. Rakd vissza a poharat. Gyorsan! Ne dobáld bele a kapuccinos kapszulákat a poharakba. Milyen ügyesen dobálod a kapszulákat a poharakba. De most kivesszük jó? És rakjuk a helyükre. Jo akkor anya pakolja vissza a többit. De addig ne szedd szét a ventillátort. Te sem Martin baba. Patrik!!! Azonnal hagyd békén a konnektor kapcsolóját mert nem kapnak a halacskák levegőt és akkor kipurcannak egytől eggyig. Ne kapcsolgasd már!! Martin ne utánozd a Patrikot te se kapcsolgasd!!! Patrik hagyd apa ébresztőóráját mert holnap időre kell mennie és ha elállítod elkéshet. Közben szépen másszál le a szekrényről. Gyorsan!! Jaj de milyen ügyesen tudsz bemászni a kiságyba! Imádom ahogy kacagsz! Kimászni mééégügyesebben tudsz!! Akkor most mész pár kört? Jó addig kiveszem az új pelusodat. Gyere anyához. Gyere szépen anyához. Ne rohanj el. Akkor is kicserélem a belugádat. Gyere Partik. Ne kelljen elkapjalak. Na végre elkaptalak. Maaaartiiin nehogy eless… jézusom. Martin baba milyen szépen tudsz popóra huppanni!! Anya nagyon büszke! Na kész a beluga mehetsz Patrik világgá!

Fotó: iStock.com/DGLimages

Fotó: iStock.com/DGLimages

Martin miért sírsz? Mi a baj? Gyere anyucihoz. Jaaaj nincsen semmi baj. Tessék szépen abbahagyni a sírást. Jaaaa hogy a cummedli hiányzik? Várj megkeresem! Kanapé alatt nincs. Ágy alatt nincs. Tvszekrény alatt nincs. Asztal alatt nincs. Eh itt volt a kiságy sarkában. Várj lemosom. Patrik addig ne rosszalkodj! Ne gyere ki addig jó? Na csak kijöttél? Hagyd a wc pumpát. Ne rohanj el vele. Ne tekerd le a wc papirt. És ne tépd le amit letekertél. Ne tömítsd el vele a wct. Remélem le tudom húzni.. Várj egy kicsit anya visszatekeri a maradékot. Macika óvatosabban nyisd a csapot mert eláztatod az egész fürdőt. Várj cseréljünk pólót mert tiszta víz lett a pólód. Ne hisztizz. Vissza kell menjünk nem hagyhatjuk Martin babát egyedül. Kéne egy kis vizet innom mert már kiszáradt a torkom. Reggelizni is kéne.. ja a capuccino már kihűlt. Nem baj úgyis hidegen szeretem. Akkor most meghamikázunk és mentek aludni. Ha felébredtek Patrik, apával délután kimentek a játszóra jó? Megigérem. Ne mássz ki a kiságyból. Mássz vissza a kiságyba. Macika ne hisztizz. Tessék visszamászni. Ne gyere ki. Mássz vissza. Tessék visszamászni. Ne hisztizz. Ne mássz ki. Mássz vissza. Gyorsan mássz vissza. Ne hisztizz. Aludni kell mert délután maga leszel Ragnarög. Ne mássz ki. Ne mássz ki. NE MÁSSZÁL MÁR KI. Mássz vissza. Szeretlek. Ne hisztizz. Felébreszted az öcsit. Mássz vissza légyszíves. Szeretlek.. Szép álmokat. Hol a capuccinom.