Te + Én

5 érzelem, amit kifejezhetünk virággal

A virágok csodálatosak, és szépséget, vidámságot hoznak a mindennapjainkba. Nem kell hozzá különleges alkalom, hogy meglepjük szeretteinket egy szép csokorral – bármikor így tehetünk, ha mosolyt szeretnénk csalni az arcukra. Lássuk, milyen érzelmeket fejezhetünk ki virágküldés útján!

Szeretet

Ki mondta, hogy férfiak nem kaphatnak virágot? Szerelmünket meglephetjük egy szép kis cserepessel, ami illik hozzá, de nagypapánknak, édesapánknak is örömet okozhatunk vele és kifejezhetjük, mennyire szeretjük.

Fotó: Unsplash/ Brigitte Tohm

Fotó: Unsplash/Brigitte Tohm

Bocsánatkérés

Ha valakit megbántottunk vagy vitánk volt vele, és nem igazán tudjuk, hogyan kérjünk tőle bocsánatot, a virágokat itt is segítségül hívhatjuk. Ezzel a kommunikációt is megindíthatjuk, és meglágyíthatjuk szerettünk szívét.

Együttérzés

Van, amikor a szavaknál sokkal többet ér egy gesztus. Ha szerettünk nehéz időn megy keresztül, együttérzésünkről biztosíthatjuk egy visszafogott csokorral.

Öröm

Azt is „elmondhatjuk” virággal, hogy örülünk egy szerettünk sikerének, boldogságának. Ha előléptették a munkhelyén, ha babája született, ha életmódot váltott, ha új lakásba költözött – bármilyen jó dolog történt vele, spékeljük meg virággal!

Csak úgy

Miért ne lephetnénk meg csak úgy szimplán kedvességből a barátnőnket, a kedvenc kolléganőnket, a testvérünket? Gondoljunk bele, mi mennyire örülnénk egy szép virágnak! Ha csak egy kicsit jobbá tehetjük a napját ezáltal, már megérte.