Csillagok

Piros kabalacipő, szerencsetalizmán, „jobblábszabály” – sztárok furcsa szokásai

Valahogy a világsztárokkal kapcsolatban nehezen tudjuk elképzelni, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint mi, félelmekkel, kétségekkel, kudarcokkal és hát… babonákkal! Bizony, a leghíresebb színészeknek, popsztároknak is vannak furcsak szokásaik, melyekkel a szerencsét próbálják bevonzani az életükbe. Lássuk a legfurcsábbakat!

Patrick Dempsey

A Grace klinika sármos orvosának egy régi, piros sportcipő a kabalája. Olyannyira ragaszkodik hozzá, hogy tényleg MINDENHOVA magával viszi, és még az ügynökének is a lelkére kötötte, hogy mindig szóljon rá, nehogy otthon hagyja a cipőt.

Jennifer Lopez

A latin szépség nem mer semminek sem előre örülni. Ezért sem beszélt sokáig nyilvánosság előtt a terhességéről – amíg gyermeke nem jött a világra, babonából nem akarta őt említeni az újságíróknak.

Jennifer Lopez az 59. Grammy-gálán Los Angelesben, 2017. február 12-én. Fotó: EPA/PAUL BUCK

Cameron Diaz

Charlie egyik angyala igazán babonás – mindig mindent lekopog fafelületen, és egy szerencsehozó talizmánt is magánál hord, ami megvédi őt a rossztól.

Jennifer Aniston

A Jóbarátok sztárja fél a repüléstől, és mivel ennek ellenére mégis sokszor kényszerül a fedélzetre lépni, babonából ezt csak a jobb lábával teszi meg. Sőt, beszállás előtt meg is érinti a repülő külsejét.

Demi Moore

A színésznő életében fontos szerepet tölt be a spiritualitás, ezért személyes spirituális tanácsadója is van, akivel mindig egyeztet a fontos döntések meghozatala előtt. Egyszer még az is előfordult, hogy emiatt egy egész forgatókönyvet átíratott a film készítőivel.

Christian Bale

A Batmant alakító sztár saját babonát hozott létre – ő ugyanis úgy tartja, hogy szerencse szegődik valaki amellé, aki átmegy egy létra alatt, pedig a világon mindenhol ez a szerencsétlenséget jelenti a babona szerint.