Csillagok

Mi a születésszámunk? Ez lehet az életfeladatunk

Az ezotéria nézetei szerint mindannyiunknak megvan a küldetése itt a Földön, melyet be kell teljesítenünk ahhoz, hogy megmaradjon a világban az egyensúly és mi is békére leljünk. Akár hiszünk benne, akár nem, abban talán mindannyian egyetértünk, hogy fontos megtalálni az életcélunkat.

Ha sokszor tűnődünk azon, mi lehet a feladatunk a világban, születésszámunk iránymutatást adhat nekünk ebben. És talán ez a lényeg – ez csupán egy iránymutatás, amelyet vagy megfogadunk, vagy nem, de talán segíthet, hogy elinduljunk a helyes úton.

Így számoljuk ki

Születésszámunk alapja a születési évünk. Annak számjegyeit kell összeadogatnunk egészen addig, amíg egy számjegyű nem lesz a végeredmény. Íme egy példa 1975-ös születési év esetében: 1+9+7+5=22, majd 2+2=4, tehát a születésszám ebben az esetben a 4-es lesz.

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Ha a születésszám: 1

Az 1-es születésszámúak igazi tanítók. Képesek irányt mutatni másoknak, motiválni és a helyes útra terelni őket. Terapeutaként, tanárként sok ember életét változtathatják meg.

Ha a születésszám: 2

Ha ez a születésszámunk, békét hozunk a világra. Lehet, hogy csak a közvetlen környezetünkben, de lehet, hogy sokkal nagyobb távlatokban. Különleges képességünkkel harmóniát teremtünk, és mindenkivel megtaláljuk a közös hangot.

Ha a születésszám: 3

Kreatív energiáink hegyeket képesek megmozgatni. Igazi értéket teremthetünk tetteinkkel, alkotásainkkal, melyek emberek sokaságát képesek inspirálni.

Ha a születésszám: 4

Két lábbal a földön járunk, és szinte nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani. Éppen ezért feladatunk az, hogy ezen képességünkkel másokat is segítsünk előrejutni.

Ha a születésszám: 5

Magas szintű kapcsolódásunk van a természettel, akkor érezzük igazán jól magunkat, ha a szabadban lehetünk. A kötöttségeket nehezen viseljük. Feladatunk az, hogy a teljesítménykényszer terhe alatt megtört embertársainknak segítsünk megtalálni a megnyugvást, a harmóniát.

Ha a születésszám: 6

Ha 6-os a születésszámunk, végtelen szeretet lakozik bennünk, mely feltétlen és minden élőlény irányába mutat. Életfeladatunk az, hogy másokon segítsünk, jobbá tegyük az ő életüket, és ebből nemcsak ők meríthetnek erőt, hanem mi magunk is.

Ha a születésszám: 7

Tudásunk bővítése, az összefüggések felderítése és a dolgok mögé látás az elsődleges feladatunk, mely által olyan felfedezéseket tehetünk, amelyek másokon is segíthetnek.

Ha a születésszám: 8

Vezetésre születtünk. Bizonytalan embertársainkat segíthetünk terelgetni a helyes út felé, és karizmatikus személyiségünkkel olyan összefogást generálhatunk, amely jobbá teheti a világot.

Ha a születésszám: 9

Ha születésszámunk a 9-es, életfeladatunk nem más, mint másokon segíteni. Hihetetlenül empatikusak vagyunk, és mindig tudjuk, hogyan tudnánk jobbá tenni valaki életét. Ezek lehetnek apró lépések is, de sorsfordító tettek is.