Te + Én

7 dolog, amit a férfiak sosem vallanának be a nőknek

Azt mondják, a nők rejtélyesek. De mi a helyzet a férfiakkal? Nos, ők talán még olyanokat is eltitkolnak, amit mi nők nem. Rántsuk le róluk a leplet!

Szeretik a magabiztos lányokat

Az a lány, akinek van önbizalma, fizikailag is vonzóbb a férfiak számára. Azt pedig elég hamar kiszúrják, ha valaki bizonytalan saját magában.

Fontos nekik, hogyan nézünk ki

Közhely, hogy nem számít a külső, csak a belső, ráadásul nem is feltétlenül igaz. Igenis, számít nekik a megjelenés, ahogy nekünk, nőknek is. A divat nem érdekli őket, viszont a szemünk nagyon is.

Fotó: Unsplash/ Kaci Baum

Fotó: Unsplash/ Kaci Baum

Bizonyítási vágy

Nem vallják be, ha valamit nem tudnak megjavítani. Mindenáron be akarják bizonyítani nekünk, hogy ők igazi férfiak, erre pedig a legjobb eszközük a szerelés, javítás. Akkor is, hogy ha már teljesen szétszedték a hajszárítónkat, és fogalmuk sincs, hogyan rakják össze. Mindent elvállalnak, hogy erősnek és okosnak mutassák magukat.

Nem tudják kifizetni a számlát

A férfiak állandóan versenyeznek egymással. Egy társaságban igyekszenek gazdagnak tűnni, mindenkit meghívnak, és még véletlenül sem vallják be, hogy valójában teljesen le vannak égve.

Féltékenyek

Mi nők általában egyáltalán nem rejtjük véka alá, ha féltékenyek vagyunk, nem így a férfiak! Egy szót sem szólnak, de bennük egyre nő a feszültség, ha azt látják, hogy párjuk kedvesen néz valakire.

Kedvelik a testvérünket / barátnőnket

Ne gondoljunk, hogy attól még, hogy szerelmesek belénk, még nem néznek rá más lányokra, legfeljebb nem vallják be. Különösen, ha egy hozzánk közelálló nőről van szó. Férfiból vannak, amíg csak a szemüket legeltetik, addig teljesen felesleges féltékenykednünk.