Te + Én

4 aranyszabály, ha férfinak veszünk ajándékot

Az ellenkező nemnek ajándékot venni mindig kihívás – még akkor is, ha jól ismerjük az illetőt, sőt úgy talán még nehezebb! De van néhány aranyszabály, amelyet ha betartunk, garantált a meglepetés!

Mérjük fel, mire van szüksége

Először mindig azt gondoljuk át, mire lehet igazán szüksége. Milyen eszközöket használ a hobbijához? Mi az, ami megkönnyítené a munkáját? Mindig is ki akart próbálni egy új hobbit, de magától nem vágott bele? Lehet, hogy csak a kezdőlökés kell hozzá, például egy szuper ajándék formájában.

stocksnap.io/Rachael Gorjestani

stocksnap.io/Rachael Gorjestani

Ne gondoljuk túl

A férfiak legtöbbször nem ugyanúgy élik meg a dolgokat, mint mi. Persze a kézzel készített, közös élményeket feldolgozó ajándék – például egy közös fotókból összeállított kollázs – kedves meglepetés, de ne lepődjünk meg, ha egy puszi kíséretében megköszöni, és többet nem is foglalkozik vele. A kevesebb néha több, és a sokszor a legegyszerűbb ajándék a befutó.

Figyeljük meg, mit vesz magának

Mi az, amit a neten szokott rendelni magának, vagy amiért bizonyos időközönként mindig elmegy egy adott boltba? Sporttal, barkácsolással kapcsolatos? Vagy technikai kütyük? Ha ugyanabban a témakörben vásárolunk valamit, sőt, az eladók segítségét is kérjük hozzá, nagyon nem foghatunk mellé.

Vegyük figyelembe, hol tölti a szabadidejét

Ha szeret edzeni, csapatsportolni a barátaival, vagy gyakran jár koncertekre, esetleg a munkája a szenvedélye, lepjük meg egy olyan dologgal, ami ezekhez kapcsolódik. Ez lehet belépő, bérlet, vagy akár egy témába vágó könyv is.