Siker

Koroknyai Virág lett Magyarország Szépe

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét tegnap este közvetítette élőben a Duna televízió és a Duna World.

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, akik a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary címet nyerték el. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást, melynek győztese szintén Viczián Viktória lett. A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak.

Látványos show övezte a versenyt

A műsorban először hallhatták a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig A szépség és a szörnyeteg duettjével álltak színpadra.