Siker

Ajándékozás a munkahelyünkön? Van élet a táblacsokin kívül

Ha a munkatársunknak éppen névnapja vagy születésnapja van, akkor illik felköszönteni őt egy kis aprósággal, ami sokszor fejtörést okozhat nekünk. Na ebben fogunk most szuper ötletekkel segíteni!

Az első és legfontosabb dolog, hogy mindenképpen valami olyat vásároljunk, amit használni is fog. Nagyon szépek például a gyertyák és a bögrék, de kicsi a valószínűsége, hogy kollégánknak szüksége van egy „tizenikszedik” darabra. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak még!

Fénykép róla, rólunk

Szinte biztos, hogy erősíti a kollégák összetartozásának erejét egy-egy közös fotó, egy klassz alkalomból ellőtt kép. Egy bulin elcsípett pillanat,  vagy egy titkos kép egy unalmas mítingen éppen róla. Valami, ami egy aranyos pillanatában készült róla, rólunk, de ami azért vállalható. Egy szuper fényképtartó is dukál a fotó mellé persze.

Vers vagy mese

Meglephetjük egy kinyomtatott, egy éppen neki, vagy jelenlegi élethelyzetének szóló idézettel. Valami olyannal, ami arra utal, figyelünk rá, fontos nekünk, tudjuk mi történik vele, benne, körülötte. Idézet helyett természetesen lehet vers is vagy egy rövid mese. Ha mindezt kézzel írjuk  és bekeretezve kapja meg, a siker garantált.

Neszesszer

Ki ne szeretné ezeket az aranyos kis tasakokat, amikben tárolhatjuk a sminkünket, de akár más apróságokat is. Ha szeretnénk kifejezetten személyre szólóvá tenni, akkor helyezzük el rajta munkatársunk monogramját.

Fotó:Freepik/dashu83

Fotó:Freepik/dashu83

Női elsősegélycsomag

Minden munkahelyen van olyan kolléga, akinél mindig van minden, de ajándéknak is kitűnő ötlet lehet, ha összeállítunk egy kis „életmentő csomagot”. Ragtapasz, papír zsebkendő, toll, biztosítótű, egy szerencsét hozó kis figura, ajakbalzsam, kis tükör, és már meg is vagyunk. Egy ilyen készlet pedig mindig jól jön!

Irattartó

Na ez az, amire valahogyan sosem jut időnk, hogy foglalkozzunk vele, ezért biztosan nagy örömöt szerezhetünk egy szép és praktikus irattartó beszerzésével.

Bármit is választunk, igazán már azzal örömet szerzünk, hogy figyelmesek, kedvesek vagyunk és gondolunk a másikra. Csekély befektetés és nagy nyereség mindenkinek.