Stílus

Örök kedvencünk, a farmersort – de hogyan viseljük idén nyáron?

A farmersort a legsokoldalúbb ruhadarab, a farmernadrág nyári kistestvére. Akár sportosan lezser a stílusunk, akár a nőies, elegáns darabokhoz vonzódunk, akár egyik nap így, egyik nap úgy öltöznénk fel, egy farmer rövidnadrággal nem nyúlhatunk mellé. Mutatunk pár összeállítást, ahogy biztosan beválik!

Először is kezdjük azzal, hogy mielőtt szaladnánk a boltba egy új sortért, nézzük át a szekrényünk mélyét: egy régi, megunt farmerünkből pillanatok alatt rövidnadrágot varázsolhatunk, egy ollón kívül nincs is szükségünk túl sok dologra! Ha levágtuk a szárát a megfelelő magasságban, már csak azt kell kitalálnunk, hogy csinosan felvarrjuk a szegélyét, vagy vagányan megszaggatjuk, ahogy az a videóban látható:

Azért a nagyon szakadt farmert érdemes a strandra tartogatni, de ott jöhet minden mennyiségben! Felhúzhatjuk bikinifelsőnkhöz, de egyrészes fürdőruhánkhoz is, tökéletes, ha fagyival a kezünkben andalgunk a parton!

Húzzunk hozzá tengerészcsíkos felsőt, hogy franciásan sikkes legyen a végeredmény. Ha még egy széles karimájú kalapot is a fejünkbe csapunk, kimaxoltuk a Brigitte Bardot-hatást!

Ilyen, ha két alapdarab találkozik: viseljük a farmersortot fehér inggel! Ha elegáns táskát és magas sarkút húzunk, akkor klasszikus és nőies szettet kapunk, ha egy vászoncipőt veszünk fel, akkor vagányságunkat mutathatjuk meg.

A nőies vonalat folytatva nyugodtan húzhatunk fodros, virágmintás, romantikus felsőket vagy elegáns blézert is a farmersorthoz. Így kiváló viselet lesz egy nyári randihoz vagy barátnős estéhez is: egyszerre lehetünk csinosak és fesztelenek, hiszen oda ülünk, ahova akarunk, és minden spontán mókába nyugodtan fejest ugorhatunk!

Alapvetően a szabadság elvét valljuk manapság a divatban, de azért a kilógó zsebes, szuperrövid, magas derekú nadrágot gondoljuk meg kétszer is, és ha lehet, hagyjuk meg a tiniknek…

 …de ha mégis ragaszkodunk hozzá, akkor egy fesztivál vagy egy szabadtéri koncert tökéletes terepet ad arra, hogy bármit, de tényleg bármit felvegyünk a sortunkhoz! Jöhet a virágkoszorú, az acélbetétes bakancs, a fura övtáska és a nagy nyakláncok!