Csillagok

Az Ikrek másik oldala

Ha már június, akkor beszéljünk az Ikrekről! Általánosságban elmondható, hogy az Ikrek csillagjegyű emberekről sokaknak a szétszórtság, megbízhatatlanság és a hűtlenség jut az eszébe. Legalábbis ez a sztereotípia. Nézzük meg ezt egy kicsit alaposabban!

Az Ikrek levegős jegy, ezért szereti a szabadságot, függetlenséget, a kifinomult humort. Kettős jegy, no de melyik embernek nincsen másik oldala? Itt csak az a különbség, hogy az Ikrekben ez állandóan jelen van. Lehet, hogy az egyik pillanatban még a színpadon szeretne szerepelni, két perccel később pedig inkább tisztes távolságból figyelné meg az embereket.

Fotó:Pixabay/CC0 Public Domain

Fotó:Pixabay/CC0 Public Domain

Fontos még tudni az Ikrekről, hogy messze nem olyan felületes, mint amilyennek látszik. Könnyen és gyorsan teremt kapcsolatot az emberekkel, de valójában még a családtagjait sem engedi százszázalékosan közel magához. Ennek csupán az az oka, hogy szereti, ha megmarad a gondolatai számára egy olyan hely, ahova senki sem lát be. Rendkívül jó stratéga, villámgyorsan átlátja kívülről a helyzeteket, és soha nem felejt. Ez nem jelenti azt, hogy haragtartó, de minden őt körülvevő emberről pontosan tudja, hogy mikor állt ki mellette, és mikor nem.

Könnyed, szórakoztató, és tényleg minden érdekli. Az még elmondható, hogy Ikrek és Ikrek között elég nagy különbségek lehetnek, attól függően, hogy intro- vagy extrovertált-e az illető. Szereti a szépet, de a figyelmét csak a szellemén keresztül lehet igazán megragadni. A sűrű társasági élete mellett szüksége van arra, hogy olykor teljesen elvonuljon.