Csillagok

Huszonnégyezer csók, azaz örökké tartó híres szerelmek

Talán mégsem igaz, hogy a hírességek szerelmi élete kudarcra van ítélve... Összeszedtük az abszolút rekordereket, akik fittyet hánynak Hollywood törvényeire, s hosszú évtizedek óta élnek boldog, (nagyjából) kiegyensúlyozott kapcsolatban.

24 000 baci: az abszolút győztes Adriano Celentano és Claudia Mori – 51 éve együtt

Kettejük szenvedélyes románca már több mint fél évszázada tart, s szerelmük erősebb, mint valaha: barátaik szerint mind a mai napig megőrülnek egymásért. Vajon tényleg igaz, létezik ez a fajta sírig tartó szenvedélyes szerelem? Mindketten a szórakoztatóiparban dolgoznak már több mint 50 éve, s a siker és a kudarc sem kezdte ki kapcsolatukat. Két gyermekük született, Rosita és Giacomo Celentano, s mindketten a show-bizniszben tevékenykednek.

https://www.instagram.com/p/BUjy-6UD6tk/

https://www.instagram.com/p/BRF6f6wBg66/

Ez az 1961-es dal, a 24 000 baci hozta meg Adriano számára az ismertséget világszerte, s természetesen mi is imádjuk:

Keith Richards és Patti Hansen – 34 éve együtt

A világ 10. legjobb gitárosa 1963 óta tagja a The Rolling Stonesnak. Pattit 34 évvel ezelőtt vette feleségül, a három gyermeke még első házasságából született. Patricia Elvina Hansen idén ünnepli 61. születésnapját, s jobban néz ki, mint valaha! Pedig neki sem volt könnyű élete, súlyos depresszióval küzdött éveken keresztül. Egy hatgyerekes, norvég felmenőkkel rendelkező család legfiatalabb csemetéje, aki már 14 éves korában modellkedett, s fiatal korában az összes fontos magazin címlapját megjárta, sőt, a nyolcvanas évek elején a színészetbe is belekóstolt. Két közös lányuk van, Theodora és Alexandra.

https://www.instagram.com/p/9FALbLrq0H/

https://www.instagram.com/p/BUoxHTNl8Ae/

Michael Caine és Shakira Baksh – 44 éve együtt

Lady Caine, azaz Shakira Baksh a guyanai származású modell, aki fiatal korában megnyerte hazája szépségversenyét is, habár akkoriban még titkárnőként dolgozott. 19 évesen aztán a Miss Worldön harmadik helyezést ért el. Később számos plakátkampányban és reklámfilmben szerepelt. Michael Caine is így látta meg először, egy kávé hirdetésében, s azután megszállottja lett a különleges szépségű nőnek. Felkutatta, majd feleségül vette, Las Vegasban, 1973-ban, pontosan 44 évvel ezelőtt.

https://www.instagram.com/p/UbY4Jrj3cE/

https://www.instagram.com/p/7f_8XtrCFa/

Ozzy Osbourne és Sharon Osbourne

Egészen hihetetlen, de a Black Sabbath legendásan botrányos életű frontembere immár 35 éve nős. Házasságuk alatt Sharon is szépen lassan felépítette önmagát, nem elégedett meg a stabil hátteret nyújtó, csendes feleség szerepével, így mára elmondhatja magáról, hogy sikeres üzletasszony, zenei menedzser, az egyik legismertebb zenei tehetségkutató zsűritagja, tévés műsorvezető, s nem mellesleg irigylésre méltóan jól néz ki, stílusérzéke kiváló. A modern nő megtestesítője, milliók példaképe.

Persze Ozzy még mindig igazi rosszfiú, tavaly például a fodrászával szűrte össze a levet, s miután ez eljutott felesége fülébe is, az elhatározta, hogy elhagyja a férfit. Ozzy azonban mélységesen megbánta tettét, s visszaédesgette magához az asszonyt, és ezek után megújították házasságukat. Hogy mindez igaz-e, vagy csak egy jól sikerült marketingfogás, már valószínűleg sosem tudjuk meg, a lényeg azonban, hogy még mindig beszélnek róluk.

https://www.instagram.com/p/BUUa0MCBfob/

https://www.instagram.com/p/BUUv0F6FzpU/

Samuel L. Jackson és LaTanya Richardson – 43 éve együtt

Tanya Off-Brodway színésznőként kezdte karrierjét, s még középiskolásan, 1974-ben ismerkedett meg későbbi férjével, Samuel L. Jacksonnal. 1980-ban keltek egybe, a hírnév és karrierjük rendesen megviselte ugyan ezt a házasságot, ám mégis kitartottak egymás mellett.

https://www.instagram.com/p/BCNsNRTH7JZ/

https://www.instagram.com/p/BRjv2i1A4hw/