Csillagok

Így fejlesszük a párkapcsolatunkat a csillagjegyünk szerint

Csillagjegyünk sok mindenről árulkodik – segítségével megtudhatjuk, hová érdemes mennünk nyaralni, mi a legvonzóbb tulajdonságunk, vagy épp milyen sportág illik hozzánk a legjobban. Most pedig abban segít, mire figyeljünk oda a párkapcsolatunkban, hogy az mindig egészséges és boldog legyen.

Kos

A Kosok jellemzője, hogy gyakran ugranak fejest hirtelen a dolgokba, ami sokszor vezethet félreértésekhez és vitákhoz. A párkapcsolatuk érdekében kicsit érdemes lelassítaniuk – tartsanak egy kis szünetet, mielőtt meghoznák a döntést, pláne, ha fontos kérdésekről van szó.

Bika

A Bikák hajlamosak sokszor „robotpilóta” üzemmódra kapcsolni, és nem észrevenni, ha a partnerüknek szüksége van valamire, vagy épp rosszkedve van. Kicsit lazítsanak a feszített rutinjukon, és adjanak több helyet a társuknak is az életükben!

Ikrek

E csillagjegy szülöttei általában vállalkozó szellemű, független személyiségek, ez azonban néha úgy csapódhat le a külvilág számára, mintha kevésbé lennének kitartóak bizonyos dolgokban. A párkapcsolatukban érdemes időnként leülni a partnerükkel, és megbeszélni, mi az, amivel esetleg elégedetlen a másik fél.

Rák

A Rák jegyűek hajlamosak apróságokon felkapni a vizet, és sokszor csak magukban pufognak anélkül, hogy megbeszélnék párjukkal, mi zavarja őket. Mindig mondjuk el, mi bántja a lelkünket, és találjunk rá közösen megoldást.

Oroszlán

Az Oroszlánok imádnak a figyelem középpontjában lenni. Ezzel nincs is semmi baj, egészen addig, amíg nem nyomja rá a bélyegét a kapcsolatukra. Találjunk rá mindig időt, hogy csak és kizárólag a párunkra figyeljünk – a legjobb, ha a telefonunkat is kikapcsoljuk!

Freepik.com/Hrecheniuk Oleksii

Freepik.com/Hrecheniuk Oleksii

Szűz

A Szüzek mindig figyelnek a részletekre, ami a mindennapi életben nagy hasznukra válhat, a párkacsolatot azonban hosszú távon megmérgezheti ez a kritikus szemlélet. Ahelyett, hogy párunk negatív tulajdonságaira koncentrálnánk, lássuk meg azt, amiben jó!

Mérleg

A Mérleg csillagjegyűek híresek megfontoltságukról. Ez azonban azt is jelenti, hogy néha túlságosan sok időbe telik nekik meghozni bizonyos döntéseket, ami már zavaró lehet a partnerük számára. A jövőben inkább a fajsúlyosabb kérdésekre helyezzék a hangsúlyt, a hétköznapi dolgokat pedig próbálják kicsit lazábban venni.

Skorpió

E csillagjegy szülöttei számára fontos a személyes szabadság, partnerükkel azonban kevésbé toleránsak ezen a téren. A bizalmat közösen lehet felépíteni, és megéri dolgozni rajta.

Nyilas

A Nyilasoknak remek a humoruk, ugyanakkor néha kicsit nyersek is tudnak lenni. Sokszor nem veszik észre, hogy egy-egy élcelődő megjegyzéssel megbántják szerelmüket. Érdemes gyakorolniuk, hogyan tudják tompítani kicsit ezen szokásukat.

Bak

A Bak jegy szülöttei rendkívül elhivatottak a munkában, teherbírásuk is sokszor irigylésre méltó. A boldog párkapcsolat érdekében azonban náluk különösen fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt a munkahely és magánélet között.

Vízöntő

A Vizöntőknek általában nagyon határozott terveik vannak a saját életükre, jövőjükre nézve, párjuk azonban gyakran érezheti kihagyva magát ebből a tervezésből. Ezt orvosolandó iktassunk be bizonyos időnként olyan programokat, melyeken csak kettesben veszünk részt.

Halak

A Halak igazi bohém lélek, hullámzó érzelmeit sokszor nehéz követni. A nyílt kommunikáció segíthet elkerülni a félreértéseket a párkapcsolatban, és partnerük is elfogadóbb lesz szeszélyes személyiségükkel.