Csillagok

A legfurcsább tulajdonságunk a horoszkópunk szerint

Függetlenül attól, hogy arra gondolunk, mennyi minden befolyásolja az életünket, a horoszkópok mindig szórakoztatóan járulnak hozzá az idő eltöltéséhez. Ezek a leírások pedig meglehetősen általánosak lehetnek, mégis elgondolkoztatnak bennünket, hogy vajon igaz-e ránk, vagy sem. Íme a legfurcsább tulajdonságunk a horoszkópunk szerint – vajon mennyi igaz mindebből ránk?

Kos

Bármit megszerez magának, amit csak szeretne. Ha például egy pizzára vágyik, addig nem nyugszik, míg be nem szerez egyet még akkor is, ha már valószínűleg egy pizzéria sincs nyitva. A másik jellemzője az úttörő tulajdonsága, legyen szó akár a világegyetem beutazásáról. Miért ne lehetne mondjuk űrhajós? Tökéletes pálya lenne a számára…

Bika

Makacs, ez köztudott. Talán ebből is adódik a gyűjtés, gyűjtögetés iránti szenvedélye. Különösen az időtálló tárgyak vonzhatják, ezért ne lepődjünk meg, ha antik régiségekkel van teli a Bika otthona. Vannak ennél furcsább hobbik is, nem igaz?

Fotó: Ussőplash/averie woodard

Fotó: Usplash/averie woodard

Ikrek

Nehéz kezelni, hiszen igencsak ellentmondó személyiségű lehet. Olykor bármit elmond magáról, máskor nem ad tovább egy pletykát. De még ekkor is mindent megjegyez. Jó hobbi lehet neki, ha emlékiratot ír, akár csak egy napló formájában – sok érdekes történettel tudná megtölteni azt.

Rák

Érzékeny és álmodozó csillegjegy a Rák, ugyanakkor gondoskodó, ezért egy baráti csoportban is ezt a szerepet töltheti be még akkor is, ha nem szülő, vagy egyelőre nem szeretne apává vagy anyává válni. Ebből a tulajdonságából is fakad, hogy nagyon népszerű.

Oroszlán

Büszke, természetes vezető, de egy kicsit arrogáns. Hangulatától függően karizmatikus, illetve szívesen beszélget a színházról, és ebből a rajongásából kiindulva ne lepődjünk meg, ha egy előadást már az ötödik alkalommal néz meg.

Szűz

A Szüzek igen komolyak. Keményen dolgoznak, válogatósak. Felnőttként megszállott szervezőkké válnak, amin meglepődhetnek a barátaik, szemben a szülőkkel, akik régóta ismerik ezt a tulajdonságukat a mindig tiszta szobájuk miatt. Órákat képesek eltölteni egy kép retusálásával vagy egy egyperces videó megszerkesztésével, csak hogy egy jó poénnal szórakoztassák az ismerőseiket.

Mérleg

Az egyensúlyra való törekvés az egyik legjellemzőbb tulajdonsága, ami meglehetősen leszűkítheti a fantáziáit. Ezért is lehet meglepő mások számára, amikor arról álmodozik, hogy belép egy cirkuszi csapathoz. Hiába állapodik meg egy helyen, valahogy mindig fészkelődik, és soha nem lehet tudni, hogy merre inog ki éppen a mérleg nyelve.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/CCO License

Skorpió

Asszertív és intelligens (mondhatnánk azt is, hogy ravasz), emellett hűvös és tökéletes vezető, szereti, ha hatalma van. Szeret különféle elméleteken és stratégiákon gondolkodni, fantáziálni, hogy mi történne ekkor és mi akkor. A stratégiai játékokat szinte nekik találták ki.

Nyilas

Szeretnek kockázatot vállalni, ezért nem meglepő, ha egyik nap azzal állnak elő, hogy Alaszkába költöznek, vagy halászni mennek a mexikói partokra, Indiába jógázni, vagy Afrikába elefántra vadászni. De a kalandos utazások ellenére is mindig ott van a fejükben a meleg otthon gondolata.

Bak

Szeretik a régi, antik dolgokat. Ezért például meglehetősen vicces lehet, hogy mennyire távol tartja magát az online vásárlástól. De nincs semmi baj a kézzel fogható dolgokhoz való ragaszkodásban. Ő az, akitől ha kérünk egy csillámpónit vagy egy banán alakú fésűt, akkor biztosak lehetünk abban, hogy pontosan azt kapjuk, amelyikről egy képet mutattunk a Bak ismerősünknek.

Vízöntő

Mi a legfurcsább a Vízöntőkben? Hogy képtelen betartani a társadalmi elvárásokat, szabályokat. Ők amolyan modern hippik, ha kívülről nem is látszik, a lelkük mélyén biztosan. Ugyanakkor nagyon makacsak is lehetnek, ami ellentmond a szabadságvágyuknak.

Halak

Művészi és fantáziadús beállítottságúak, ezért sokszor meglepő lehet, hogy milyen jó tanácsokkal képesek ellátni a környezetüket. Ami persze nem azt jelenti, hogy ezeket a tanácsokat a Halak is követi. Kissé hajlamosak az „önpusztításra”, hogy bár tudják, mit kellene tenniük, valahogy mégsem azt teszik.