Te + Én

Íme a hétvége legjobb programjai pároknak

Szeszélyes időjárás várható a hétvégén, és nem is szeretünk mindig elmenni otthonról, ezért mindenféle programot ajánlunk, hogy bőven lehessen mazsolázgatni közöttük.

Ha süt a nap, és szép az idő, akkor pattanjunk biciklire, és tegyünk egy kis kirándulást Szentendrére. Ha ott járunk, együnk egy finom fagyit, és pihenjünk meg a Duna-parton is. Ha mókásabb kedvünkben vagyunk, akkor béreljünk magunknak egy tandemet, és azzal tekerjünk. Garantáltan emlékezetes és nevetésben gazdag program lesz.

Lábbusz esetén szívből ajánljuk a Gül baba utcát. Nem is olyan egyszerű ám felmenni, ezért a magas sarkú cipőt hagyjuk otthon, ha ezt az úti célt választjuk. Viszont vigyünk magunkkal fényképezőt, mert csodás képeket készíthetünk. Szép időben a fagyi itt is jár! (Sőt, mi itt egy lánykérést is el tudnánk képzelni…)

Ha szeretjük a sportprogramokat, akkor kilátogathatunk a Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságra, és közösen drukkolhatunk a lányoknak, hajózhatunk a Dunán, Balatonon, meglátogathatunk egy borvidéket, ha nincs kedvünk főzni és igazi ínyencek vagyunk, akkor pedig irány a Millenáris park.

Pécsen Zsolnay fesztivál, Tatán Törökkori Történelmi Fesztivál, Veszprémben Honvédelmi nap, Orfűn Ökofesztivál, Szolnokon Palacsintafesztivál és Országos Néptáncfesztivál is lesz. Budapesten továbbá ezen a hétvégén rendezik meg a Múzeumok Majálisát, a Belvárosi Fesztivált, a Folk Festet, a Belga Sörfesztivált, a Hidak és Hídépítők napját és a Kaktusz kiállítást és vásárt is. Szóval csak győzzük energiával!

Fotó: Freepik/teksomolika

Fotó: Freepik/teksomolika

Ha otthon maradnánk

Nézzünk meg egy régi klasszikust, főzzük meg egymás kedvenc ételeit, társasozzunk, kártyázzunk, sakkozzunk, heverésszünk, masszírozzuk meg egymást, olvassunk fel egymásnak verseket, YouTube-diszkózzunk (a kedvenc régi és új számainkra, nincs olyan, ami ne lenne fent az interneten…)

Alakul a program?