Te + Én

Ezeken a helyeken jó ismerkedni

Ha még nem találtuk meg a nagy szerelmet, vagy csak úgy ismerkednénk, mert miért ne, akkor érdemes olyan helyeket felkeresni, ahol nagy eséllyel futhatunk össze olyasvalakivel, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik, mint mi.

Vagyis ha nem otthon, a négy fal között gubbasztunk szerelmesfilmeket nézve és gondolkozunk azon, hogy vajon mikor találjuk meg álmaink lovagját, hanem felkelünk a kanapéról és kimozdulunk, akkor már egy, de lehet, hogy két lépéssel is közelebb kerülünk ahhoz, hogy elérjük a célunkat.

Fotó: Unsplash/ Yap Chin Kuan

Fotó: Unsplash/Yap Chin Kuan

És ha még olyan helyeket is keresünk fel, ahol szívesen töltjük a szabadidőnket, jól érezzük magunkat, akkor van esély arra, hogy olyan emberekbe akadjunk, akik szintén élvezik azt a programot, amin éppen részt veszünk. És ha még meg is tetszünk egymásnak…!

Mi a kedvenc üzletünk, helyünk, programunk?

Szívesen sportolunk, futunk, bringázunk? Nosza, induljunk máris!

Könyvmolyoknak irány a könyvesbolt, könyvtár!

Vérünkben van a zene? Hanglemezboltok, koncertek a mi pályánk!

Szeretjük a természetet? Kiránduljunk, sétáljunk nagyokat!

Inkább elgondolkodó, bölcsen szemlélődő típusok vagyunk? A múzeumok csak ránk várnak!

De ha csak egy könnyed ismerkedésre vágyunk, a cukrászdák, kávézók is kiválóan alkalmas helyek erre, ahogyan a színházi programok, a különböző városi rendezvények, fesztiválok is jó terepek lehetnek. Csak az a lényeg, hogy olyat válasszunk, ami közel áll hozzánk, a személyiségünkhöz, hogy nagyobb eséllyel találkozzunk olyasvalakivel, akivel rögtön van közös témánk és akivel a beszélgetések a végtelenségig tartanak.