Te + Én

A mérgező emberek 8 típusa

Bizonyos embertípusokat jobb messziről elkerülni, hiszen nem csinálnak mást, mint rombolnak.

Az áldozatok

Ők azok, akik soha nem tehetnek semmiről, csupán csak a körülmények áldozatai. Mindenfajta felelősséget visszautasítanak, s folyamatosan másokkal vitáznak, azt magyarázzák, miért nem tudják ellátni a feladataikat.

Az örök negatívok

Akiknek soha semmi nem jó, akik reggeltől estig panaszkodnak, s mindig van valami, amin épp felhúzhatják magukat.

https://www.instagram.com/p/BTMos1YjSBU/?tagged=indifferent

Az irigyek

Van az irigységnek egy még egészséges szintje, amikor szeretnénk mi is olyan soványak, sikeresek, vagy okosak lenni, mint a másik. De sokkal gyakoribb a rosszindulatú irigység, mely nem utolérni szeretné a másikat, hanem visszahúzni őt a saját szintjére.

A közömbösek

Ők azok, akiket aztán nem érdekel, mi van velünk, csak és kizárólag a saját nótájukat fújják. Ha meg is kérdezik, hogy vagyunk, mi van velünk, a válaszra már szinte sosem kíváncsiak.

Az egocentrikusak

Minden körülöttük forog, a világon minden azért történik, hogy az ő életük könnyebb vagy éppen nehezebb legyen. Nem tudnak elvonatkoztatni saját maguktól: ők a Nap és minden bolygó körülöttük kering. Nem látják a saját helyüket a nagy egészben.

Fotó:Stocksnap.io/Flaunter .com

Fotó:Stocksnap.io/Flaunter .com

Akikben folyton csalódunk

Ígérgetnek, bizonygatják, mi mindent fognak megcsinálni, elintézni, majd ők segítenek. Valójában azonban nem történik semmi, amikor ténylegesen cselekedni kellene, megfutamodnak.

Azok, akik pazarolják az időnket

Akiktől nem tanulunk, akik mellett nem fejlődünk, de még csak jól sem érezzük magunkat a társaságukban. Csak rajtunk ragadtak, és nem tudjuk őket lerázni. Ők azok, akik elszívják az energiáinkat, de nem adnak cserébe semmit.

A kritikusok

Akiknek soha semmi nem jó, mindent és mindenkit csak kritizálnak.