Csillagok

Ezek az ásványok tartoznak a csillagjegyünkhöz

Kifejezik személyiségünket, illenek a horoszkópunkhoz, szerencsét és egészséget hoznak: ezek az ásványok, amik a természetben is megtalálhatók, de csiszolt formában ékszerként is beszerezhetjük azokat. Eláruljuk, melyik kristályok tartoznak a csillagjegyünkhöz!

Kos: cölesztin (vagy celesztin)

A Kosoknak sok energiájuk van, és mindig vágynak a kalandra. A cölesztin tökéletes kristály a számukra, mert segít megerősíteni az önkifejezést. A Kos ugyanis gyakran igencsak elfoglalt ahhoz, hogy ezen gondolkodjon.

Bika: bizmut

A Bikák csak terjeszteni szeretnék a szeretetüket, és megosztani azt másokkal. A bizmut nagyszerű számukra, mert csökkenti a magányosság érzését. Emellett energiát is adhat nekik.

Fotó: Unsplash/ Katie Doherty

Fotó: Unsplash/ Katie Doherty

Ikrek: tiszta kvarc

A szociális pillangóként repkedő Ikrek folyamatosan úton van. A tiszta kvarc világosabbá teszi az életét, és segít felismerni, mi a fontos – a Ikreknek pedig pontosan erre van szükségük. Merthogy mindig sok dolgot csinálnak egyszerre.

Rák: borostyán

A Rákok nagyon szentimentális és érzelmi emberek. A borostyán elősegíti a mentális és fizikai gyógyulásukat, ami fontos többek között a különféle megbetegedések esetében is.

Oroszlán: kalkopirit

Az Oroszlánok tudják, hogy bármikor meg kell mutatniuk kreatív oldalukat. A kalkopirit egy olyan kő, amely segíthet a kreativitás és az újítás ösztönzésében. Jó, ha magukkal viszik, bárhová is tartanak.

Szűz: narancssárga kalcit

A Szüzek nagyon összeszedettek, okosak és megbízhatóak. A narancssárga kalcitra azért lehet szükségük, mert az segíthet megőrizni az elméjük és a testük összhangját. Hozzájárul ahhoz is, hogy a fantáziájuk erős legyen.

Mérleg: hematoid kvarc

A Mérlegek szeretnek beszélni, társasági lények, bájos személyiségek. A hematoid kvarc segíthet a számukra, hogy a szeretetet és a pozitívumot kommunikálják másoknak.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Skorpió: pirit

A nagy teljesítményű és izgalmas Skorpiók mindig a figyelem középpontjában állnak. A pirit jó szerencsét hozhat nekik, és megvédheti őket minden felesleges negatív energiától.

Nyilas: apofillit

A Nyilasok olyan emberek, akik mindig vidámak és boldogok. Az apofillit meghozhatja számukra a belső békét és a szeretet érzését – pontosan azt, amire a Nyilasoknak szükségük van.

Bak: ametiszt

A Bakok olyan természetes vezetők, akik ambiciózusak és szervezettek. Az ametiszt segíthet a számukra, hogy továbbra is erős példaképek legyenek, segítve őket abban, hogy rossz szokásoktól ne szenvedjenek, és nyugodtnak érezhessék magukat.

Vízöntő: rózsakvarc

A barátságos és hűséges Vízöntő megérdemli a nagy szeretetet, és a rózsakvarc biztosítja, hogy ezt meg is kapják. A rózsakvarc az egyetemes szerelem kristálya, így mindig elősegítheti a pozitív érzéseket a számukra.

Halak: labradorit

A Halak meglehetősen művésziek és kreatívok, amit szeretnének átültetni a magánéletükbe is. A labradorit sikereket hozhat nekik, távol tartja a negatív energiákat, továbbá erősítheti a kreativitást.