Csillagok

A csillagjegyünk elárulja, hogyan flörtölünk

Szempilla-rebegtetés, féloldalas mosoly vagy egy jól irányzott bók. Mindenki máshogy csinálja, de a horoszkópunk elárulja, hogy melyik flörtölési típusba tartozunk.

A merész Kos

A Kos tudatában van annak, hogy szexis, és bátran használja is az adottságait. Ennek megfelelően tudatosan öltözködik és sminkel, igyekszik kiemelni azt, amivel csábítani szeretne. Imádja a magas sarkút és a miniszoknyát. A merész külsőhöz határozott belső társul, minden adott ahhoz, hogy könnyedén kinyilvánítsa szándékait. Sokan hajlamosak ettől megijedni, de a gyávákkal nem kell foglalkozni. Olyan emberre van szüksége, aki nem ijed meg a határozott személyiségétől.

Az érzéki Bika

Ha valaki felkelti az érdeklődését, akkor azt az embert elkényezteti a Bika jegy szülötte. Egy-egy finom sóhaj, egy óvatos érintés. Mivel finom jelzéseket ad, arra is nagyon figyel, hogy a másikból milyen finom jelzéseket vált ki. Olvasni tud a gesztusokból és a testbeszédből. De mivel erős érzékiség árad belőle, így nem igazán kell magát megerőltetnie, mert vonzza az embereket.

Fotó: Unsplash/Eduard Militaru

Fotó: Unsplash/Eduard Militaru

A szellemes Ikrek

Megvannak a saját trükkjei, így igazán hatásosan tud flörtölni. Ügyesen forgatja a szavakat, és mindenkit vonz az intellektusa. Ugyanakkor csak akkor kapható a flörtre, ha érzi, hogy a másik fél szellemileg is a partnere tud lenni. Egy Ikrek valódi kihívást jelent. Szüksége van az állandó megújulásra, ezt megköveteli magától és a kiszemeltjétől is.

Az elbűvölő Rák

Valódi páncél veszi körül, és nehezen mutatja ki a valódi érzéseit. Akkor viszont, amikor kibújik a biztonságot rejtő burka alól, egy igazán elbűvölő személyiséget ismerhetünk meg. Empatikus, és rendkívül mély érzelmek lakoznak benne. Finom humorérzéke van, és igazán szórakoztató egyéniség, de hallgatni is remekül tud.

A teátrális Oroszlán

Vele minden percben érkezhet a dráma első osztályon. Kisugárzása vonzza a tekintetet, könnyen vonzalmat ébreszt bárkiben, de a féltékenység is könnyedén feltűnik körülötte. Ha valaki megtetszik neki, azt nem fél kimutatni, de ettől sokan megijednek. Amíg független, képes több vasat is a tűzbe tartani.

A visszafogott Szűz

Kettősség uralkodik rajta, egyszerre szerény, mégis süt róla a szexuális kisugárzás. A nők ezt gyakran nem nézik jó szemmel, mert a vetélytársat látják benne. A hűvös viselkedés képes megijeszteni a kiszemelteket, és csak kevesen jutnak el odáig, hogy le is szólítsanak egy Szüzet. De ha valaki megteszi, akkor rájön, hogy megérte küzdeni érte.

A kecses Mérleg

Aki meglátja, annak azonnal mosolyogni támad kedve. A Mérleg tudatosan flörtöl, érzi, hogy mikor kell visszafognia magát, és azt is, hogy mikor kell még rátennie egy lapáttal. Ez a kedvesség és a nyitottság belülről fakad, és nem csak egy felvett maszk. Ez a természetesség hozzásegíti ahhoz, hogy ne csak a szerelemben, de minden emberi kapcsolatában könnyedén boldoguljon.

A lehetetlent nem ismerő Skorpió

A Skorpió az élet minden területén félelmet nem tűrő módon viselkedik, miért lenne ez másképp akkor, ha flörtről van szó? Gyakran csak saját kedvtelésére flörtöl, és nem azért, mert valóban keresi a romantikus kapcsolatot. Bárkit levesz a lábáról percek alatt, és ha valaki igazán érdekli, akkor mindent bevet, és a kiszemeltnek esélye sincs menekülni.

Fotó: Pexels/CC0 License

Fotó: Pexels/CC0 License

A játékos Nyilas

Ha nem aggódja túl, hanem játékként fogja fel a flörtöt, akkor valódi sikereket könyvelhet el. Abban az esetben viszont, ha úrrá lesz rajta a megfelelési kényszer, akkor leblokkol, és a kiszemeltet inkább elijeszti, és nem elcsábítja. Fontos, hogy felismerje a határait, de ha valóban lángra lobban valaki iránt, akkor könnyedén szerelem születhet a dologból.

Az egyenes Bak

A Bak nem híve a köntörfalazásnak és a kis játékoknak. Egyenes, és nyíltan megmondja, amit akar. A határozottsága ijesztő lehet, de akkor sem hajlandó változni. Kimért, és inkább szemlélődni szeret, de ez nem tartja vissza attól, hogy ha a kiszemelt a színre lép, akkor tegyen is érte. A megfelelő ember észreveszi, hogy ő nem egy jégcsap, hanem egy érző ember, akihez idő kell.

A különc Vízöntő

Különc, vad és egyedi. Ezt gondolja magáról, és az emberek is ezt gondolják róla, de ezt büszkén vállalja. Stílusa utánozhatatlan, és a flörtölésben is egyedi. Nem rebegtet, nem csábít miniszoknyával, mégis a másik ember tudtára adja a szándékait.

A mágikus Halak

A fantáziájuk határtalan, kisugárzásuk szinte földöntúli. A Halak rendkívül spirituális jelenség, és a flört során is a föld fölött jár néhány méterrel. Kissé szégyenlős, így ha valaki tetszik neki, akkor előfordulhat, hogy elakad a szava, és leblokkol. Hajlamos elpirulni, és összevissza beszél, de ebben a szétszórtságban van valami egyedi báj, ami még ellenállhatatlanabbá teszi.