Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csillagok

Sztárok, akik öltek már embert

Valószínűleg egész életükben kísérti őket, még akkor is, ha csak önvédelemből történt, vagy baleset miatt öltek meg valakit.

Matthew Broderick: Autóbaleset

Mielőtt Sarah Jessica Parker férjévé vált volna, Matthew más nőkkel is járt: 1987-ben például Jennifer Grey-jel. A páros éppen Észak-Írországban autózott, amikor áttértek a másik sávba, s összeütköztek egy szabályosan közlekedő autóval. Két nő, anya és lánya hunyt el a helyszínen, az akkor 25 éves Matthew pedig súlyos sérülésekkel kórházba került. Állapota miatt sokáig nem is tudott visszaemlékezni a történtekre, ám az elhunyt nők rokonai felvették vele a kapcsolatot, és együtt dolgozták fel a balesetet.

 

 

Oscar Pistorius: Gyilkosság

Akik paralimpikonként nem jegyezték meg a nevét, álmukból felkeltve is tudják már, hiszen a sportolót azzal vádolták, hogy szánt szándékkal megölte barátnőjét. Reeva Steenkamp, Pistorius barátnője állítólag előre megálmodta és megfestette a történteket, ami sokak szemében a szándékos gyilkosság mellett szólt. A férfit végül gyilkossággal ültették le hat évre, de Pistorius, aki a tárgyalásokat is nehezen viselte, fél évvel ezelőtt a börtönben megpróbált végezni magával.

Caitlyn Jenner: Baleset

Caitlyn még Bruce Jennerként okozott tömegbalesetet Malibuban. A lámpa piros volt, ám a sztár nem bírt várni, és hátulról beleütközött az előtte várakozó autóba. Az erre a szemben lévő sávba sodródott, és összeütközött egy másik autóval, amelynek vezetője életét vesztette. A rendőrség hónapokig nyomozott az ügyben, ám Jenner fékezett az ütközés előtt, így hiába tört össze négy autó, és sérültek meg heten, megúszta börtön nélkül az ügyet.

Christian Brando: Dühből ölt

Marlon Barndo fia, Christian Brando mindig is balhés ember volt, ám 1990-ben hatalmas tragédiát okozott, amikor rálőtt féltestvére, Cheyenne barátjára, Dag Drollet-re, miután Cheyenne azzal vádolta a férfit, hogy az erőszakosan bánt vele. Christian azzal védekezett a bíróságon, hogy csupán fenyegetőzni akart a fegyverrel, ami véletlenül sült el. Hiába az apja által felbérelt ügyvédek és a magyarázkodás, a férfit tíz év börtönre ítélték, Cheyenne pedig, aki az egész eset közben terhes volt, megszülte gyermekét, aztán drog- és alkoholproblémái lettek, végül pedig öngyilkos lett – Cheyenne anyja szerint azért, mert Marlon Brando megerőszakolta, és ezt a lány le is írta a naplójában. A híres színész fia, Christian még kiszabadult a börtönből, de aztán továbbra is balhés életet élt, drogfüggő volt, 2009-ben pedig ő is meghalt.

 

 

Michael Massee: Baleset

Michael Massee volt az, aki meghúzta a kellékpisztolynak nézett fegyveren a ravaszt a A holló című film forgatásán. A színész Brandon Leet már nem tudták megmenteni. Mivel baleset történt, Masseet nem ítélték el, ám pályája derékba tört, bűntudatával is meg kellett küzdenie, s végül 2016-ban hunyt el rákban.

O.J. Simpson: Feleségét ölte meg

Az amerikai futballista feleségét, Nicole Brown Smitht 1994-ben holtan találták szeretőjével együtt. A legtöbben úgy gondolták, Simpson a gyilkos, de az esküdtszék felmentette a vádak alól. Nicole családja azonban nem nyugodott ebbe bele, és polgári pert indítottak a gyakran erőszakoskodó sztár ellen, amit meg is nyertek: Simpsonnak 33 millió dolláros kártérítést kellett fizetnie. A férfit később fegyveres rablásért kapták el, jelenleg is börtönbüntetését tölti.

Amy Locane: Baleset

A Melrose Place sztárja, aki még Johnny Depp oldalán is játszhatott a Cry-Baby című filmben, szintén sötét titkot őriz. Hét évvel ezelőtt motorjával belehajtott egy autóba, s az abban ülő idős házaspár mindkét tagja életét vesztette. Amy három évet töltött börtönben az eset miatt.

 

Rebecca Gayheart

A színésznő okozta tragédia még nagyobb sokkot okozott, mivel az áldozat egy kilencéves gyermek volt, akit Rebecca autójával elütött. A bíróság három év felfüggesztett börtönt rótt ki a sztárra, illetve pénzbüntetéssel és közmunkával is sújtották, de ez már nem hozza vissza azt a kisfiút, aki a baleset másnapján halt bele sérüléseibe.