Csillagok

Randizzunk önmagunkkal!

Gondolkoztunk már azon, hogy milyen jó lenne randizni saját magunkkal? Egyedül lenni és felfrissülni, megtalálni a békénket és tisztázni a bennünk feszülő kétségeket? Néhány ötlettel segítünk, hogy milyen programok jöhetnek szóba egy randihoz önmagunkkal.

Keressünk egy olyan helyet, ahol tudjuk, hogy jól éreznénk magunkat egyedül. Ez lehet egy kirándulóhely a hegyekben vagy vízparti faház, bármi, ahol a természet közelében lehetünk egyedül. A fák, a levelek, a szél és a környezet adta nyugalom jó hatással lehet ránk, megszűnik a stressz körülöttünk, és egy idő után bennünk is. Ne ijedjünk meg a ránk szakadó csendtől, inkább élvezzük, hogy a saját határainkat feszegetjük.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Ha nem akarunk ennyire messzire menni, kezdhetjük kicsiben: üljünk be egy kedves étterembe, kávézóba egyedül. Rendeljünk előételt, főételt, ne siessünk, élvezzük a hangulatot és az ízeket! Vagy keressünk egy régi/új hobbit, amit egyedül tudunk végezni. Amellett, hogy kikapcsol, és eltereli a figyelmünket a hétköznapi problémákról, a kreativitásunk is kielégül, valamint könnyen lehet, hogy új gondolataink születnek a különféle gondok megoldására.

Sport és pizsamanap

A sport is hasonló hatással lehet a lelkünkre, de keressünk olyat, amit egyedül (is) tudunk csinálni. Ilyen például a futás, az úszás, a bringázás is, a lényeg, hogy testhezálló legyen! De csinálhatunk magunknak egy maratoni pizsamanapot, amikor egész nap otthon vagyunk, forró fürdőt veszünk, pakolásokkal szépülünk, körmöt lakkozunk és romantikus vígjátékokat nézünk.