Csillagok

Ezek a csillagjegyek passzolnak egymáshoz a legjobban

Bármilyen kapcsolatról is legyen szó, könnyen előfordulhat, hogy nem értjük, egyes emberekkel miért jövünk ki jobban, másokkal pedig miért nem. A horoszkópok ismerői most minden bizonnyal bólogatnak, és már sorolják is azokat a csillagjegyeket, akikkel ők nehezen értik meg egymást. És valószínűleg azokat is, akikkel pedig mindig, minden körülények között.

Összegyűjtöttük mi is egy csokorba, hogy mely csillagjegyek passzolnak egymáshoz – ez az életünk több területén is nagy segítség lehet, többek között a párválasztás esetén is. Merthogy a különböző jegyek szülöttei különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, így nem csoda, ha valakinek nem tetszik például a Skorpió magabiztossága vagy a Bika hedonizmusa.

Fotó: Unsplash/ frank mckenna

Fotó: Unsplash/frank mckenna

Viszont több tulajdonság is van, amit kifejezetten kedvelhetünk más csillagjegyű emberekben, ezért lehet, hogy olyanokkal is jól érezzük magunkat, jobban tudunk dolgozni, vagy kellemesebb társaságok a szabadidőnkben, akikről talán nem is gondoltuk volna, hogy összeillünk. Érdekes lehet akár gyorsan végiggondolni a saját kapcsolatainkat is, hogy szerintünk melyik jegy szülöttei passzolnak hozzánk, aztán megnézhetjük, hogy mit mond a lenti lista.

Kos

Vízöntő, Nyilas, Oroszlán és Ikrek

Bika

Szűz és Halak

Ikrek

Vízöntő és Mérleg

Rák

Skorpió és Halak

Oroszlán

Nyilas, Mérleg, Ikrek és Kos

Szűz

Bika és Bak

Mérleg

Oroszlán és Nyilas

Fotó: Unsplash/ Alex Bertha

Fotó: Unsplash/Alex Bertha

Skorpió

Skorpió és Halak

Nyilas

Oroszlán,  Kos, Vízöntő és Mérleg

Bak

Halak, Skorpió, Szűz és Bika

Vízöntő

Ikrek és Mérleg

Halak

Skorpió és Rák