Csillagok

Tényleg a Mérleg a legnagyszerűbb társ?

Az ősszel született Mérlegek a legkiegyensúlyozottabb személyiségek, nem csoda tehát, ha ők a legstabilabb társak az életben. Bennük ritkán csalódunk.

A Mérlegeket mindenki szereti, minden társaság középpontjai, elképesztően simulékonyak, s másodpercek alatt képesek kitapogatni a többi ember azon pontját, amin keresztül meg tudják szerettetni magukat. Nem szeretnek egyedül lenni, mindig szükségük van egy társra, akit szerethetnek, és akiről gondoskodhatnak. Persze, hogy nagy álmodozók és művészlelkek, s talán még az is igaz rájuk, hogy álomvilágban élnek.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Kifejezetten hűségesek

Semmi mást nem akarnak az élettől, mint egy stabil kapcsolatot, teljes elköteleződésnél kevesebbel nem érik be. Egy Mérleg mellettünk áll az élet legviharosabb pillanataiban, eszébe sem jutna lelépni vagy cserbenhagyni minket.

A te boldogságod az enyém

Imádják boldoggá tenni az embereket, látni mások örömét számukra maga a mennyország. Hatalmas szívük van, tele szeretettel, önzetlenséggel és vággyal.

Reménytelenül romantikusok

Egy életen át hisznek a szerelemben, nem számít hányszor csalódtak már az emberekben ez idáig. Ne lepődjünk meg, ha szerelmes verset kapunk tőlük, vagy fél térdre ereszkedve kérik meg a kezünket több száz ember előtt.

Konfliktusok

A Mérlegek nem szeretik a konfliktusokat,de nem azért mert kerülik a kínos helyzeteket, hanem egyszerűen személyiségükből adódóan tudnak mindkét fél fejével gondolkodni, egy bonyolult szituációt az össze nézőpontból képesek látni egyszerre, épp ezért hisznek a józan ész és az igazság erejében.