Csillagok

Randizzunk a csillagjegyek szerint!

Egy találkozó helyszínét sokszor nehéz kiválasztani, jól jön ilyenkor egy kis segítség. Például a horoszkóp révén: ha tudjuk, milyen jegyű a párunk, ezekre a helyszínekre érdemes randit megbeszélni vele.

Kos

A Kosok szeretnek a fellegekben járni, ezért a hőlégballonozás például jó ötletnek tűnhet mondjuk egy hétvégi randihoz.

Bika

Az előzővel szemben a Bikák szeretnek a földön maradni, velük menjünk egy sétára, kiránduljunk a zöldbe, és piknikezzünk, persze, hiszen a jegy szülöttei híresen nagy evők.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Ikrek

Könnyebb dolgunk van, ha az Ikreket hívjuk el találkozni. Szeretik a kávét, vagyis egy klassz kávézó optimális randihelyszín a számukra.

Rák

Nagy állatbarátok a jegy szülöttei, szívesen töltik a szabadidejüket közöttük: irány az állatkert, hogy az egész napot a kedvenceik körében tölthessék!

Oroszlán

Szeretnek szórakozni az Oroszlánok, ezért egy színházi show-ra, egy musicalre mindig kaphatóak.

Szűz

Szeretik a természetes dolgokat, a környezetüket, ezért nyugodtan hívjuk el egy sétára a helyi termelői piacra vagy egy állatfarmra, esetleg bármilyen ételfesztiválra.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Mérleg

Szeretik a meghitt helyeket, ezért jó választásnak tűnik, ha egy csendes, romantikus étterembe hívjuk. Vagy borbárba, esetleg irodalmi felolvasóestre.

Skorpió

A szenvedélyes Skorpiók hol máshol éreznék jól magukat, mint például egy gokartversenyen? Vagy bármilyen autós-motoros rendezvény szóba jöhet.

Nyilas

Előnyben részesítik a szabadtéri programokat és a sok nevetést, ezért például egy golfpályán biztos, hogy jót szórakoznának a Nyilasok, vagy hívjuk el egy humorestre.

Bak

A keményen dolgozó Bakok szeretik a laza szórakozást, vagyis mindenhol jól érzik magukat, ahol táncolni lehet. Legyen ez egy mulató, vagy salsaklub, bármire kaphatóak.

Vízöntő

A kalandkedvelő Vízöntők szeretik a vadabb kikapcsolódást, természetesen a vízközelben. Hívjuk el kajakozni, szörfözni vagy wakeboardozni, hálás lesz érte.

Halak

A Halak szeretik a kreatív dolgokat, amikor alkothatnak. Menjünk el vele egy közös főzésre, festőkurzusra vagy borkóstolóra.